Βίκος Ultra Race 24h

Ο 24ωρος υπερμαραθώνιος αγώνας Βίκος Ultra Race 24h θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με ημέρα έναρξης το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 10:00 και ημέρα λήξης την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 10:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στο 24ωρο έχουν μόνο όσοι είναι ενήλικες άνδρες και γυναίκες (20 ετών και άνω την ημέρα του αγώνα) και έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες έχουν εξοφληθεί έως την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019.

Το κόστος συμμετοχής στον Βίκος Ultra Race 24h, είναι είκοσι (20) ευρώ και θα υπάρξει γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών με ειδικά έπαθλα για τους τρείς πρώτους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Επιπλέον από φέτος και για πρώτη φορά, στο Βίκος Ultra Race 24h του NFL Athens, εκτός από την γενική κατάταξη εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ειδικές κατατάξεις με απονομές επάθλων στους πρώτους άνδρες και γυναίκες των ακόλουθων κατηγοριών: 20-39 ετών, 40-59 ετών, 60-79 ετών.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει και να έχει κατάταξη σε όλους τους αγώνες ή σε επιλεγμένους, είναι υποχρεωτικό να κάνει ξεχωριστές εγγραφές και πληρωμές, καθώς θα παραλάβει ξεχωριστά πακέτα με αριθμούς και chip χρονομέτρησης-χιλιομέτρησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Με την παρέλευση 72 ωρών από την αρχική δήλωση συμμετοχής όσες προεγγραφές δεν έχουν εξοφληθεί, αυτόματα θα ακυρώνονται ώστε να απελευθερώνονται θέσεις και να επαναδιατίθενται στο κοινό.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • 20 ευρώ το άτομο από +20 ετών για συμμετοχή στο Βίκος Ultra Race  24h: αριθμός bib με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό μετάλλιο, αναμνηστικό μπλουζάκι, αγωνιστικό μπλουζάκι, σακουλάκι πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα, ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, κοινόχρηστος χώρος ανάπαυσης, 24 ώρες ενυδάτωση και τροφοδοσία, 2 ζεστά γεύματα (σούπα, ζυμαρικό).

o   Aπονομή επάθλων στους τρείς πρώτους άνδρες και στις τρείς πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς επίσης και στον πρώτο άνδρα και στην πρώτη γυναίκα κάθε ειδικής κατηγορίας (20-39, 40-59, 60-79 ετών) του Βίκος Ultra Race 24h.

REGISTRATIONS