Ενημερωτικό

NO FINISH LINE ATHENS FESTIVAL!


Το No Finish Line Athens, o μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας στην Ελλάδα σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια, μέλος της παγκόσμιας σειράς No Finish Line Global Series, επιστρέφει στην Αθήνα για 7η συνεχόμενη χρονιά από την Τετάρτη 10 Μαϊου έως την Κυριακή 14 Μαϊου 2023 στην Αγορά Καλατράβα του ΟΑΚΑ.

Η διοργάνωση μέσω του πενθήμερου αγώνα 100 ωρών που υλοποιεί σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, συγκεντρώνει χρήματα και συμβάλλει σε ετήσια βάση στην υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων οργανώσεων, ιδρυμάτων και συλλόγων, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύει, επιμορφώνει και καλλιεργεί, νοοτροπία και κουλτούρα διάδοσης-στήριξης-συμμετοχής σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Το NFL Athens όπως κάθε χρόνο, πέραν του φιλανθρωπκού χαρακτήρα και της στήριξης των 30.000 παιδιών της Ένωσης, έχει στο πρόγραμμά του πολλές παράλληλες δράσεις, που το καθιστούν ένα μοναδικό αθλητικό-πολιτιστικό-ψυχαγωγικό-κοινωνικό γεγονός, το οποίο βραβεύτηκε ως το κορυφαίο φιλανθρωπικό, κοινωνικό και αθλητικό δρώμενο στην Ελλάδα, προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο σε κάθε οικογένεια, σχολείο, σύλλογο, εταιρεία και μεμονωμένα άτομα.Η μοναδικότητα αλλά και ελκυστικότητα του αγώνα, είναι η ευκολία που παρέχει σε κάθε άτομο και κάθε ομάδα να συμμετέχει και να προσφέρει είτε περπατώντας είτε τρέχοντας, ανά πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας και της νύχτας, χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό, με απώτερο στόχο την καταγραφή χιλιομέτρων που μετατρέπονται σε χρήματα για την υλοποίηση προγραμμάτων από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Δικαίωμα συμμετοχής στο NFL Athens έχουν όλοι ανεξαιρέτως, ανεξαρτήτου ηλικίας ή φυσικής κατάστασης, που με μία και μόνο ατομική ή ομαδική εγγραφή μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και όσες ημέρες θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν.

Η εκκίνηση του “7ου NFL Athens” θα δοθεί την Τετάρτη 10 Μαϊου 2023 ώρα 09:30 στην “Αγορά Καλατράβα” του ΟΑΚΑ (από την πλευρά του προπονητηρίου στίβου) και η λήξη του θα είναι μετά από 100 συνεχόμενες ώρες την Κυριακή 14 Μαϊου 2023 ώρα 13:30 στον ίδιο χώρο.ΕΝΩΣΗ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ”

Η Ένωση “Μαζί για το Παιδί” ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996 με σκοπό να ενώσει την προσπάθεια δέκα μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται ισότιμα για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών.

Τα σωματεία και ιδρύματα μέλη της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί” είναι τα εξής:
Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη», Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» ΚΑΣΠ, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος», Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά», Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη «ΠΕΑΝΔ», Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού «Πνοή», Οι Φίλοι της Μέριμνας «Η Μέριμνα».

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


Παράλληλα με τον 100ωρο φιλανθρωπικό αγώνα “Charity Run” του 7ου No Finish Line Athens διεξάγονται οι εξής αγωνιστικές δράσεις:

 1. Αγώνας υπερμαραθωνίου 100 ωρών: 10-14 Μαϊου
 2. Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων γυναικών: 10 Μαϊου
 3. Αγώνας δρόμου 1 μιλίου (1.609,344μ): 11 Μαϊου
 4. Αγώνας δρόμου 24 ωρών: 13-14 Μαϊου
 5. Παιδικοί αγώνες σκυταλοδρομίας 4x50μ, 4x100μ και δρόμου 1χλμ: 14 Μαϊου

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ


Οι ομάδες υποστήριξης είναι ο πυρήνας του “Charity Run” και παίζουν το πιο σημαντικό ρόλο στο No Finish Line Athens, καθώς έχουν τη μεγαλύτερη συμβολή σε χιλιόμετρα και κοινωνική προσφορά, αλλά και τη μεγαλύτερη αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων.

Για δημιουργία ομάδας υποστήριξης με προβολή επωνυμίας στον αριθμό, απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα όσον αφορά τις εταιρείες και τους συλλόγους και τουλάχιστον 30 άτομα όσον αφορά τα σχολεία.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του αγώνα κάθε εταιρεία, οργανισμός, σύλλογος, σχολείο, έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν απεριόριστο αριθμό διαφορετικών ομάδων.

Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων στο “Charity Run”, γίνονται μόνο μέσω του τμήματος ομαδικών συμμετοχών από 10 Ιανουαρίου 2022 έως 9 Απριλίου 2023, κατόπιν επικοινωνίας (email) και συνεννόησης του εκπροσώπου κάθε ομάδας με τους υπεύθυνους ομαδικών εγγραφών της διοργάνωσης και αποστολή ονομαστικής λίστας συμμετεχόντων στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ


Οι ατομικές εγγραφές στο “Charity Run” του No Finish Line Athens, γίνονται ηλεκτρονικά από 30 Ιανουαρίου 2023 έως 9 Απριλίου 2023 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα nflathens.com συμπληρώνοντας τη φόρμα ατομικής συμμετοχής.

Η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής ολοκληρώνεται μόνο με την καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής μέσω κάρτας και η οριστική επιβεβαίωση της συμμετοχής γίνεται με την αποστολή στην προδηλωμένη ηλεκτρονική διεύθυνση σχετικού επιβεβαιωτικού μηνύματος.

Ειδικά αιτήματα που αφορούν εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, μπορούν να εξεταστούν μόνο κατόπιν συνεννόησης με την υπεύθυνη διαχείρισης εγγραφών και αποστολής σχετικού αιτήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣΑπό 10.01.2023 έως 09.04.2023

CHARITY RUN ΟΜΑΔΙΚO – ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ 100 ΩΡΩΝ


Από 30.01.2023 έως 09.04.2023

CHARITY RUN ΑΤΟΜΙΚΟ – ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ 100 ΩΡΩΝ

ELITE RACE ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 100 ΩΡΩΝ

ELITE RACE ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΔΡΟΜΟΣ 24 ΩΡΩΝ


Από 07.03.2023 έως 25.04.2023

WOMAN RUN ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΔΡΟΜΟΣ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Από 25.02.2023 έως 25.04.2023

ELITE RUN ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΔΡΟΜΟΣ 1 ΜΙΛΙΟΥ


Από 17.03.2023 έως 25.04.2023

KIDS RELAYS ΟΜΑΔΙΚO & ΑΤΟΜΙΚΟ – 4x50, 4x100, 1χλμ


ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


 • 15 ευρώ το άτομο για ομάδες εταιρειών (επιχειρήσεων, οργανισμών)
 • 10 ευρώ το άτομο για ομάδες συλλόγων (αθλητικών, κοινωνικών, πολιτιστικών) και ομάδες σχολείων (νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων/λυκείων)

Ημέρα και ώρα έναρξης – Τετάρτη 17 Μαϊου και ώρα 09:30

Ημέρα και ώρα λήξης – Κυριακή 21 Μαϊου και ώρα 13:30

Δικαίωμα συμμετοχής στις ομάδες εταιρειών και συλλόγων έχουν άτομα που είναι άνω του ενός (1) έτους την ημέρα του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής στις ομάδες σχολείων έχουν μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων/λυκείων 3 έως 17 ετών.

ΠΑΡΟΧΕΣ: προβολή λογότυπου ή ονομασίας της ομάδας στον αριθμό, ανάρτηση στα social media, αριθμός με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, σακουλάκι πλάτης, live αποτελέσματα, ηλεκτρονικό δίπλωμα, ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, υπηρεσίες ενυδάτωσης και τροφοδοσίας, αναμνηστικό έντυπο δίπλωμα για την ομάδα, προσφορές χορηγών & υποστηρικτών, ελεύθερη πρόσβαση στο NFL Village.

 • Aπονομή κυπέλλων στις τρείς πρώτες ομάδες της γενικής κατάταξης όλων των ομάδων.
 • Aπονομή κυπέλλου στην πρώτη ομάδα κάθε ειδικής κατηγορίας εταιρειών (15-29, 30-59, 60-119, 120+ ατόμων).
 • Aπονομή κυπέλλου στην πρώτη ομάδα κάθε ειδικής κατηγορίας συλλόγων (15-29, 30-59, 60+ ατόμων).
 • Aπονομή κυπέλλου στην πρώτη ομάδα κάθε ειδικής κατηγορίας σχολείων (30-59, 60-119, 120+ ατόμων).
 • 10 ευρώ το άτομο (6+ ετών) για απεριόριστες παρουσίες στον αγώνα 100 ωρών
 • 5 ευρώ το παιδί (1 έως 5 ετών) για απεριόριστες παρουσίες στον αγώνα 100 ωρών

Ημέρα και ώρα έναρξης – Τετάρτη 17 Μαϊου και ώρα 09:30

Ημέρα και ώρα λήξης – Κυριακή 21 Μαϊου και ώρα 13:30

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα που είναι άνω του ενός (1) έτους την ημέρα του αγώνα.

ΠΑΡΟΧΕΣ: αριθμός με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, σακκουλάκι πλάτης, live αποτελέσματα, ηλεκτρονικό δίπλωμα, ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, υπηρεσίες ενυδάτωσης και τροφοδοσίας, προσφορές χορηγών & υποστηρικτών, ελεύθερη πρόσβαση στο NFL Village.

 • Aπονομή κυπέλλου στον πρώτο άνδρα και στην πρώτη γυναίκα της γενικής κατάταξης ατόμων του φιλανθρωπικού αγώνα 100 ωρών.
 • 100 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στο διεθνή πολυήμερο υπερμαραθώνιο αγώνα 100 ωρών αγωνιστικού χαρακτήρα

Ημέρα και ώρα έναρξης – Τετάρτη 17 Μαϊου και ώρα 09:30

Ημέρα και ώρα λήξης – Κυριακή 21 Μαϊου και ώρα 13:30

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ενήλικες άνδρες και γυναίκες που είναι άνω των 20 ετών την ημέρα του αγώνα.

ΠΑΡΟΧΕΣ: αριθμός με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό μετάλλιο, αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, αναμνηστικό polo μπλουζάκι, αναμνηστικό καπελάκι, σακουλάκι πλάτης, live αποτελέσματα, ηλεκτρονικό δίπλωμα, ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, προσωπικός χώρος ανάπαυσης με κρεβάτι εκστρατείας, υπηρεσίες χειρομάλαξης και ιατρικής υποστήριξης, υπηρεσίες ενυδάτωσης και τροφοδοσίας, δώδεκα (12) ζεστά γεύματα, προσφορές χορηγών & υποστηρικτών, ελεύθερη πρόσβαση στο NFL Village.

 • Aπονομή κυπέλλων στους τρείς πρώτους άνδρες και τις τρείς πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης του διεθνή πολυήμερου υπερμαραθωνίου αγώνα 100 ωρών.
 • 25 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στο διεθνή αγώνα δρόμου 24 ωρών αγωνιστικού χαρακτήρα

Ημέρα και ώρα έναρξης – Σάββατο 20 Μαϊου και ώρα 10:00

Ημέρα και ώρα λήξης – Κυριακή 21 Μαϊου και ώρα 10:00

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ενήλικες άνδρες και γυναίκες που είναι άνω των 20 ετών την ημέρα του αγώνα.

ΠΑΡΟΧΕΣ: αριθμός με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό μετάλλιο, αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, σακουλάκι πλάτης, live αποτελέσματα, ηλεκτρονικό δίπλωμα, ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, ειδικός χώρος ανάπαυσης, υπηρεσίες χειρομάλαξης και ιατρικής υποστήριξης, υπηρεσίες ενυδάτωσης και τροφοδοσίας, δύο (2) ζεστά γεύματα, προσφορές χορηγών & υποστηρικτών, ελεύθερη πρόσβαση στο NFL Village.

 • Απονομή κυπέλλων στους τρείς πρώτους άνδρες και τις τρείς πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης του διεθνή αγώνα δρόμου 24 ωρών.
 • 10 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στο δρόμο 5 χιλιομέτρων μόνο για γυναίκες

Ημέρα και ώρα έναρξης – Τετάρτη 17 Μαϊου και ώρα 19:00

Ημέρα και ώρα λήξης – Τετάρτη 17 Μαϊου και ώρα 20:00

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ενήλικες γυναίκες που είναι άνω των 16 ετών την ημέρα του αγώνα.

ΠΑΡΟΧΕΣ: αριθμός με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό μετάλλιο, αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, σακουλάκι πλάτης, live αποτελέσματα, ηλεκτρονικό δίπλωμα, ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, ειδικός χώρος ανεφοδιασμού, υπηρεσίες ενυδάτωσης και τροφοδοσίας, προσφορές χορηγών & υποστηρικτών, ελεύθερη πρόσβαση στο NFL Village.

 • Απονομή επάθλων στις τρείς πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης του αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων γυναικών.
 • 3 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στο διεθνή αγώνα δρόμου 1 μιλίου (1.609,344μ.) αγωνιστικού χαρακτήρα

Ημέρα και ώρα έναρξης – Πέμπτη 18 Μαίου και ώρα 19:15

Ημέρα και ώρα λήξης – Πέμπτη 18 Μαίου και ώρα 20:00

Εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες με δελτίο σε σωματείο και συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου την τριετία 2020-2022 συμμετέχουν στον αγώνα δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι υπάγονται στις ακόλουθες ηλικιακές κατηγορίες.

Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι:

 • Κατηγορία 16-19 (Α-Γ, έτη γέννησης: 2004-2007)
 • Κατηγορία 20-34 (Α-Γ, έτη γέννησης: 1989-2003)
 • Κατηγορία 35-44 (Α-Γ, έτη γέννησης: 1979-1988)
 • Κατηγορία 45-54 (Α-Γ, έτη γέννησης: 1969-1978)

ΠΑΡΟΧΕΣ: αριθμός με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, σακουλάκι πλάτης, ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, προσφορές χορηγών & υποστηρικτών, ελεύθερη πρόσβαση στο NFL Village.

 • Απονομή μεταλλίων στους τρείς πρώτους άνδρες και τις τρείς πρώτες γυναίκες κάθε ηλικιακής κατηγορίας του διεθνή αγώνα δρόμου ενός μιλίου.
 • 2 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στον αγώνα δρόμου 1 χιλιομέτρου και την σκυταλοδρομία 4x100μ, δωρεάν η συμμετοχή στην παιδική σκυταλοδρομία 4x50μ

Ημέρα και ώρα έναρξης – Κυριακή 21 Μαϊου και ώρα 10:00

Ημέρα και ώρα λήξης – Κυριακή 21 Μαϊου και ώρα 12:00

Στον αγώνα δρόμου 1 χιλιομέτρου θα υπάρξει και ομαδική κατάταξη με βαθμολόγηση των τριών πρώτων δρομέων κάθε ομάδας. Στα αγωνίσματα σκυταλοδρομίας η σύνθεση των ομάδων είναι μικτή (αγόρια και κορίτσια) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα παιδιά υπάγονται στις ακόλουθες ηλικιακές κατηγορίες ανά αγώνισμα:

 • 4x50: α) Κατηγορία 6-7 (μικτή ομάδα, έτη γέννησης: 2016-2017), β) Κατηγορία 8-9 (μικτή ομάδα, έτη γέννησης: 2014-2015)
 • 4x100: α) Κατηγορία 10-11 (μικτή ομάδα, έτη γέννησης: 2012-2013), β) Κατηγορία 12-13 (μικτή ομάδα, έτη γέννησης: 2010-2011)
 • 1χλμ: Κατηγορία 14-15 (Α-Κ, έτη γέννησης: 2008-2009)

Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων στην παιδική σκυταλοδρομία “Kids Relays”, γίνονται μόνο μέσω του τμήματος ομαδικών συμμετοχών, κατόπιν επικοινωνίας (email) και συνεννόησης του εκπροσώπου κάθε αθλητικού συλλόγου με το τμήμα ομαδικών εγγραφών και αποστολή ονομαστικής λίστας της ομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση a< href="mailtp:[email protected]">[email protected]

ΠΑΡΟΧΕΣ: αριθμός συμμετοχής, αναμνηστικό μπλουζάκι, σακουλάκι πλάτης, ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, προσφορές χορηγών & υποστηρικτών, ελεύθερη πρόσβαση στο NFL Village.

 • Απονομή μεταλλίων στις τρείς πρώτες τετράδες κάθε ηλικιακής κατηγορίας, στα τρία πρώτα αγόρια, τα τρία πρώτα κορίτσια και τις τρείς πρώτες ομάδες του αγώνα δρόμου ενός χιλιομέτρου

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η παραλαβή ατομικού και ομαδικού εξοπλισμούθα γίνει από τη γραμματεία του No Finish Line Athens που θα λειτουργεί από 2 έως 6 Μαϊου 2023 στα κεντρικά γραφεία του εκπαιδευτικού ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Σταδίου 26, επίσημου χορηγού και συνεργάτη του No Finish Line.

Κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης παραλαβές θα μπορούν να γίνονται και από τη γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργεί από 7 έως 13 Μαϊου 2023 στο περίπτερο της διοργάνωσης εντός της Αγοράς Καλατράβα στο ΟΑΚΑ (ανάμεσα στα προπονητήρια τοξοβολίας και στίβου).

Λεπτομερείς οδηγίες για τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας, θα ανακοινωθούν μέσω της ιστοσελίδας nflathens.com και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης της διοργάνωσης τον Απρίλιο.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι στον φιλανθρωπικό αγώνα 100 ωρών (ομαδικό και ατομικό) είναι σημαντικό να γνωρίζουν πως με μία μόνο εγγραφή μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα απεριόριστες φορές κατά το διάστημα 10-14 Μαϊου, αρκεί να φέρουν πάντα μαζί πάνω στο μπλουζάκι τους (όχι διπλωμένο σε τσέπη ή σε σακίδιο), τον αριθμό συμμετοχής στην πίσω πλευρά του οποίου είναι ενσωματωμένο το chip χρονομέτρησης και χιλιομέτρησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν επιτρέπεται σε κανέναν συμμετέχοντα να φέρει πάνω του αριθμό με chip χιλιομέτρησης που ανήκει σε άλλο δρομέα. Για τους παραβάτες προβλέπονται κυρώσεις. Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβης που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων ή συμμετέχουσα, καθώς κατά την διάρκεια της εγγραφής αποδέχεται πως συμμετέχει με ιδία ευθύνη και πως διαθέτει την απαραίτητη ιατρική βεβαίωση.


ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Η πρόβαση στον χώρο διεξαγωγής του 7ου NFL Athens κατά τις ώρες από 06:00 το πρωί έως 24:00 το βράδι, μπορεί να γίνει από όλες τις εισόδους-εξόδους του ΟΑΚΑ.

Κατά τις νυχτερινές ώρες από 24:00 το βράδι έως 06:00 το πρωί, η πρόσβαση μπορεί να γίνει μόνο από την Πύλη Α’ (επί της Σπύρου Λούη στο Ολυμπιακό Στάδιο), η οποία παραμένει ανοιχτή όλο το 24ωρο και από την ειδική είσοδο για το NFL Athens δίπλα στο σταθμό Ειρήνη επί της οδού Νερατζιώτισσας, μόνο για συμμετέχοντες, συνοδούς και διαπιστευμένους.

Kύρια είσοδος-έξοδος στην «Αγορά Καλατράβα», χώρο διεξαγωγής του αγώνα, θεωρείται η Πύλη Ι’ (σταθμός Ειρήνη) για όσους φτάνουν πεζοί με το τρένο και οι Πύλες Θ’ (πρόσβαση από Κύμης στο parking P8), Κ’ (πρόσβαση από Αρτέμιδος) και Α’ (επί της Σπύρου Λούη στα parking P1, P2, P3) για όσους φτάνουν οδικώς με το όχημά τους. Η στάθμευση των οχημάτων είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες στα parking P1, P2, P3 και P8.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Ακύρωση συμμετοχής εγγεγραμμένου ή εγγεγραμμένης στο 7ο NFL Athens με ολοκληρωμένη την διαδικασία εγγραφής, γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν γραπτής αιτήσεως, αποκλειστικά στη διεύθυνση [email protected] και μόνο έως 9 Απριλίου 2023. Η πολιτική ακύρωσης συμμετοχής έχει ως εξής:

 • Για ακύρωση συμμετοχής από 31 Μαρτίου έως 9 Απριλίου 2023 θα επιστρέφεται το αντίτιμο συμμετοχής μετά παρακράτησης του 50% κόστους συμμετοχής ανά άτομο για διαχειριστικούς λόγους.
 • Για ακύρωση συμμετοχής από 21 έως 30 Μαρτίου 2023 θα επιστρέφεται το αντίτιμο συμμετοχής μετά παρακράτησης του 30% κόστους συμμετοχής ανά άτομο για διαχειριστικούς λόγους.
 • Για ακύρωση συμμετοχής από 11 έως 20 Μαρτίου 2023 θα επιστρέφεται το αντίτιμο συμμετοχής μετά παρακράτησης του 10% κόστους συμμετοχής ανά άτομο για διαχειριστικούς λόγους.
 • Για ακύρωση συμμετοχής έως και 10 Μαρτίου 2023 θα επιστρέφεται το αντίτιμο συμμετοχής χωρίς κάποια παρακράτηση στο κόστος συμμετοχής ανά άτομο.

Οι επιστροφές χρημάτων από ακύρωση συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν με την ολοκλήρωση του αγώνα και έως τις 15 Ιουνίου 2023.

Διευκρινίζεται ότι το ποσό και τα χρηματικά δικαιώματα – προμήθεια τράπεζας για την on-line πληρωμή της εγγραφής – αίτησης συμμετοχής ανά εγγραφή δεν υπολογίζονται καθώς παρακρατούνται από την τράπεζα και όχι την διοργάνωση.

Σε τυχόν περίπτωση ακύρωσης ή αναβολής του αγώνα λόγω ανωτέρας βίας και με απόφαση της Ελληνικής Πολιτείας, η συνδρομή επιστρέφεται στον εγγεγραμμένο δρομέα εφόσον το επιθυμεί και το ζητήσει με αίτημά του στο [email protected], κατόπιν παρακράτησης του 30% κόστους συμμετοχής ανά άτομο για διαχειριστικούς λόγους.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει γραπτό αίτημα επιστροφής του ποσού μετά από ακύρωση ή αναβολή του αγώνα, η εγγραφή θα είναι αυτόματα σε ισχύ για την αμέσως επόμενη διοργάνωση του No Finish Line Athens.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων που παρέχονται στο πλαίσιο διαδικασίας της αίτησης συμμετοχής, αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται μόνο με την διεκπεραίωση του αγώνα.

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους παρέχονται και στην εταιρία χρονομέτρησης, με την οποία συνεργάζεται η διοργάνωση στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα, με σκοπό την ηλεκτρονική μετάδοση των αποτελεσμάτων, καθώς και στην χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα από διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης, για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

REGISTRATIONS