Όροι & Προυποθέσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι έχοντες πρόσβαση στον παρόντα δικτυακό τόπο και όλοι οι χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν το περιεχόμενο του παρόντα δικτυακού τόπου, για να καταχωρήσουν on-line αίτηση εγγραφής συμμετοχής για τους ίδιους προσωπικά ή για τρίτα πρόσωπα, αποδέχονται τόσο οι ίδιοι όσο και τα τρίτα πρόσωπα, ρητά και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής συμμετοχής, καθώς και τους όρους που διέπουν την πληρωμή της συνδρομής εγγραφής συμμετοχής, οποιοδήποτε τρόπο κι αν επιλέξουν για την πληρωμή και την ολοκλήρωση της εγγραφή τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα και αναφερόμενα στο περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου.

Οι χρήστες οι οποίοι κατέθεσαν για τους ίδιους ή για τρίτα πρόσωπα αίτηση – δήλωση εγγραφής συμμετοχής, αποδέχονται απόλυτα ότι: «Συμμετέχουν στον αγώνα με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίον της διοργάνωσης για τυχόν σωματική βλάβη, από οποιαδήποτε αιτία στη διάρκεια του αγώνα ή αμέσως μετά από το τέλος του. Αποδέχονται και συναινούν επίσης την ελεύθερη χρήση του ονόματος / εικόνας τους από τα ΜΜΕ, τους διοργανωτές, και τους χορηγούς της διοργάνωσης για ενημερωτικούς και προωθητικούς λόγους».

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners ή Discover ή με ηλεκτρονικό πορτοφόλι MasterPass, μέσω της πύλης ασφαλών πληρωμών της Alpha Bank, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας μας nflathens.com Όποια εταιρική ομάδα επιθυμεί έκδοση τιμολογίου από την διοργάνωση, θα πρέπει πέραν του αντιτίμου συμμετοχής να καταβάλει και τον προβλεπόμενο ΦΠΑ (24%).

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 

Αν κατά την περίοδο διεξαγωγής του 6ου NFL Athens αποφασισθεί από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές η τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου για τους αγώνες, αλλά και τις παράλληλες δράσεις της διοργάνωσης, έχει προβλεφθεί και συνταχθεί σχετικό πρωτόκολλο ώστε να μην επηρεαστεί ο αγώνας.

Η ιδιαιτερότητα του No Finish Line είναι τέτοια, που ακόμη και με υγειονομικό πρωτόκολλο δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων, καθώς δίνεται η δυνατότητα να υπάρχει απόλυτος έλεγχος της παρουσίας και ροής ατόμων στους χώρους της διοργάνωσης.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Ακύρωση συμμετοχής στο 6ο NFL Athens με ολοκληρωμένη την διαδικασία εγγραφής, γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν γραπτής αιτήσεως, αποκλειστικά στη διεύθυνση [email protected] και μόνο έως 24 Απριλίου 2022. Η πολιτική ακύρωσης συμμετοχής έχει ως εξής:

  • Για ακύρωση συμμετοχής από 15 έως 24 Απριλίου 2022 θα επιστρέφεται το αντίτιμο συμμετοχής μετά παρακράτησης του 50% κόστους συμμετοχής ανά άτομο για διαχειριστικούς λόγους.
  • Για ακύρωση συμμετοχής από 5 έως 14 Απριλίου 2022 θα επιστρέφεται το αντίτιμο συμμετοχής μετά παρακράτησης του 30% κόστους συμμετοχής ανά άτομο για διαχειριστικούς λόγους.
  • Για ακύρωση συμμετοχής από 26 Μαρτίου έως 4 Απριλίου 2022 θα επιστρέφεται το αντίτιμο συμμετοχής μετά παρακράτησης του 10% κόστους συμμετοχής ανά άτομο για διαχειριστικούς λόγους.
  • Για ακύρωση συμμετοχής έως και 25 Μαρτίου 2022 θα επιστρέφεται το αντίτιμο συμμετοχής χωρίς κάποια παρακράτηση στο κόστος συμμετοχής ανά άτομο.
  • Οι επιστροφές χρημάτων από ακύρωση συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν με την ολοκλήρωση του αγώνα και έως τις 10 Ιουνίου 2022.

Διευκρινίζεται ότι το ποσό και τα χρηματικά δικαιώματα – προμήθεια τράπεζας για την on-line πληρωμή της εγγραφής – αίτησης συμμετοχής ανά εγγραφή δεν επιστρέφονται καθώς παρακρατούνται από την τράπεζα και όχι την διοργάνωση.

Σε τυχόν περίπτωση ακύρωσης ή αναβολής του αγώνα λόγω ανωτέρας βίας και με απόφαση της Ελληνικής Πολιτείας, η συνδρομή επιστρέφεται εφόσον υποβληθεί σχετικό αίτημα στο [email protected] και με παρακράτηση του 30% κόστους συμμετοχής ανά άτομο για διαχειριστικούς λόγους.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει γραπτό αίτημα επιστροφής του ποσού, η εγγραφή θα είναι αυτόματα σε ισχύ για την αμέσως επόμενη διοργάνωση του No Finish Line Athens.

 

ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Για την παραλαβή  του εξοπλισμού  των ομαδικών συμμετοχών θα πρέπει να ορίζεται εκπρόσωπος της ομάδας/εταιρίας/οργανισμού/συλλόγου/σχολείου, κατόπιν επικοινωνίας μας λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα.

Ο εξοπλισμός θα πρέπει να παραληφθεί με δικό σας μεταφορικό όχημα από τον χώρο που θα σας υποδείξουμε στο ΟΑΚΑ.

Η παραλαβή θα γίνεται από την στιγμή της επικοινωνίας μας κατόπιν σχετικής συνεννόησης εντός των επόμενων 24 ωρών, σε ημέρες και ώρες λειτουργίας της γραμματείας, προσκομίζοντας την απόδειξη πληρωμής για την συμμετοχή στον αγώνα.

Ο εκπρόσωπος από την εκάστοτε ομάδα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τις παραληφθείσες ποσότητες των υλικών για τα οποία θα υπογράφει το σχετικό έγγραφο παραλαβής.

Ο εξοπλισμός που παραλαμβάνεται αφορά τις παραγγελίες που έχουν γίνει στους προμηθευτές  βάση της φόρμας των ομαδικών συμμετοχών που μας έχει προωθηθεί εντός της προθεσμίας των ομαδικών συμμετοχών.

Σε περίπτωση τυχόν ελλείψεων θα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από την διοργάνωση, ώστε να καλύψει τις τυχόν εκκρεμότητες έως το πέρας της διεξαγωγής του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων της NFLATHENS, το νομικό κανονιστικό πλαίσιο, τις δεσμεύσεις της  NFLATHENS  , τα δεδομένα που συλλέγονται, τους σκοπούς συλλογής προσωπικών δεδομένων, τη χρήση των πληροφοριών, την αποθήκευση των δεδομένων, τα Cookies και Webbeacons, τον πιστωτικό έλεγχο, την αποκάλυψη πληροφοριών, την ασφάλεια των δεδομένων, την πρόσβαση στο διαδίκτυο, την παρακολούθηση των επικοινωνιών, τα δικαιώματά σας και άλλες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της  NFLATHENS   η οποία είναι αναρτημένη εδώ.

REGISTRATIONS