Όροι & Προυποθέσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι έχοντες πρόσβαση στον παρόντα δικτυακό τόπο και όλοι οι χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν το περιεχόμενο του παρόντα δικτυακού τόπου, για να καταχωρήσουν on-line αίτηση εγγραφής συμμετοχής για τους ίδιους προσωπικά ή για τρίτα πρόσωπα, αποδέχονται τόσο οι ίδιοι όσο και τα τρίτα πρόσωπα, ρητά και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής συμμετοχής, καθώς και τους όρους που διέπουν την πληρωμή της συνδρομής εγγραφής συμμετοχής, οποιοδήποτε τρόπο κι αν επιλέξουν για την πληρωμή και την ολοκλήρωση της εγγραφή τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα και αναφερόμενα στο περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου.

Οι χρήστες οι οποίοι κατέθεσαν για τους ίδιους ή για τρίτα πρόσωπα αίτηση – δήλωση εγγραφής συμμετοχής, αποδέχονται απόλυτα ότι: «Συμμετέχουν στον αγώνα με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίον της διοργάνωσης για τυχόν σωματική βλάβη, από οποιαδήποτε αιτία στη διάρκεια του αγώνα ή αμέσως μετά από το τέλος του. Αποδέχονται και συναινούν επίσης την ελεύθερη χρήση του ονόματος / εικόνας τους από τα ΜΜΕ, τους διοργανωτές, και τους χορηγούς της διοργάνωσης για ενημερωτικούς και προωθητικούς λόγους».

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners ή Discover ή με ηλεκτρονικό πορτοφόλι MasterPass, μέσω της πύλης ασφαλών πληρωμών της Alpha Bank, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας μας nflathens.com Όποια εταιρική ομάδα επιθυμεί έκδοση τιμολογίου από την διοργάνωση, θα πρέπει πέραν του αντιτίμου συμμετοχής να καταβάλει και τον προβλεπόμενο ΦΠΑ (24%).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ακυρώσεις συμμετοχών εγγεγραμμένων δρομέων, γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν γραπτής αιτήσεως στο [email protected]  και μόνο έως και 06/04/2020. Μετά από αυτή την ημερομηνία, κανένα αίτημα ακύρωσης συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτό. Το αντίτιμο συμμετοχής επιστρέφεται στον αιτούντα, μετά παρακρατήσεων του μισού (½) κόστους συμμετοχής για διαχειριστικούς λόγους.

Οι όποιες επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιηθούν περίπου ένα μήνα μετά τον αγώνα. Επισημαίνεται ότι το ποσό και τα χρηματικά δικαιώματα – προμήθεια του Παρόχου – Τράπεζας για την on-line πληρωμή της εγγραφής – αίτησης συμμετοχής ανά εγγραφή δεν επιστρέφονται αλλά παρακρατούνται.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Για την παραλαβή  του εξοπλισμού  των ομαδικών συμμετοχών θα πρέπει να ορίζεται εκπρόσωπος της ομάδας/εταιρίας/οργανισμού/συλλόγου/σχολείου, κατόπιν επικοινωνίας μας λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα.

Ο εξοπλισμός θα πρέπει να παραληφθεί με δικό σας μεταφορικό όχημα από τον χώρο που θα σας υποδείξουμε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η παραλαβή θα γίνεται από την στιγμή της επικοινωνίας μας κατόπιν σχετικής συνεννόησης εντός των επόμενων 24 ωρών, σε ημέρες και ώρες λειτουργίας της γραμματείας, προσκομίζοντας την απόδειξη πληρωμής για την συμμετοχή στον αγώνα.

Ο εκπρόσωπος από την εκάστοτε ομάδα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τις παραληφθείσες ποσότητες των υλικών για τα οποία θα υπογράφει το σχετικό έγγραφο παραλαβής.

Ο εξοπλισμός που παραλαμβάνεται αφορά τις παραγγελίες που έχουν γίνει στους προμηθευτές  βάση της φόρμας των ομαδικών συμμετοχών που μας έχει προωθηθεί εντός της προθεσμίας των ομαδικών συμμετοχών.

Σε περίπτωση τυχόν ελλείψεων θα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από την διοργάνωση, ώστε να καλύψει τις τυχόν εκκρεμότητες έως το πέρας της διεξαγωγής του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων της NFLATHENS, το νομικό κανονιστικό πλαίσιο, τις δεσμεύσεις της  NFLATHENS  , τα δεδομένα που συλλέγονται, τους σκοπούς συλλογής προσωπικών δεδομένων, τη χρήση των πληροφοριών, την αποθήκευση των δεδομένων, τα Cookies και Webbeacons, τον πιστωτικό έλεγχο, την αποκάλυψη πληροφοριών, την ασφάλεια των δεδομένων, την πρόσβαση στο διαδίκτυο, την παρακολούθηση των επικοινωνιών, τα δικαιώματά σας και άλλες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της  NFLATHENS   η οποία είναι αναρτημένη εδώ.

REGISTRATIONS