Γνωρίστε τους χορηγούς μας

Εθνική Ασφαλιστική

«Η Εθνική Ασφαλιστική, από την ημέρα της ίδρυσής της υπηρετεί με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό της όραμα που καθορίζει κάθε της δραστηριότητα. Για περισσότερο από 130 χρόνια λειτουργεί με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, υποστηρίζοντας δράσεις και φορείς που προσφέρουν σημαντικό έργο σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και σε τομείς του περιβάλλοντος, της επιστήμης, της τέχνης και του αθλητισμού.»

LIDL

Η Lidl Ελλάς δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1999 και απασχολεί σήμερα περισσότερους από 6750 εργαζομένους. Το δίκτυό της αριθμεί πλέον 230 καταστήματα και 5 υπερσύγχρονα εφοδιαστικά κέντρα.

Βασικές έννοιες και αρχές της εταιρικής στρατηγικής και του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας αποτελούν η βιωσιμότητα και η υπευθυνότητα. Η Lidl Ελλάς αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, βιώνει την αναγκαιότητα του περιβάλλοντος για προστασία και συμμερίζεται τις ανησυχίες των συνανθρώπων της να ανταποκριθούν στις απαιτητικές συνθήκες της καθημερινότητας. Σε αυτό το πλαίσιο υλοποιεί καινοτόμες ενέργειες, αναπτύσσει στρατηγικές συνεργασίες και προχωράει στη στήριξη πολυάριθμων κοινωφελών σκοπών.

Η αναγνώριση του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας έρχεται στη Lidl Ελλάς μέσα από σημαντικές διακρίσεις. Έτσι η Lidl Ελλάς συγκαταλέγεται για 5η συνεχή χρονιά στις «The Most Sustainable Companies in Greece», ενώ λαμβάνει για 7η συνεχόμενη χρονιά τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Herbalife Nutrition

H Herbalife Nutrition είναι μια παγκόσμια εταιρεία διατροφής, που από το 1980 έχει ως στόχο να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων και η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω της παραγωγής και πώλησης προϊόντων διατροφής, που διακρίνονται για την υπέροχη γεύση τους και το επιστημονικό τους υπόβαθρο και βοηθούν τους ανθρώπους να κατακτήσουν την κατάλληλη ισορροπία μιας υγιεινής διατροφής. H Herbalife Nutrition είναι No #1 εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά. *

Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας, επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες από καινοτόμους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, που παρέχουν προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, εμπνέοντας τους πελάτες τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Επίσης, το ίδρυμα Herbalife Nutrition Foundation (HNF) δεσμεύεται για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων και των κοινοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο και αποτελεί καίριο παράγοντα του προγράμματος Nutrition for Zero Hunger.

*Πηγή: Euromonitor International, Consumer Health, έκδοση 2022, σύμφωνα με τον ορισμό των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής, % μερίδιο GBO σε συνδυαστικές πωλήσεις λιανικής σε αξία RSP, δεδομένα 2021

ΖΑΓΟΡΙ

Με αίσθημα βαθιάς κοινωνικής ευθύνης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ υποστηρίζει πάντα ενεργά διοργανώσεις που προάγουν το αθλητικό και κοινωνικό ιδεώδες.

Το ΖΑΓΟΡΙ θα βρίσκεται στο 6ο No Finish Line Athens, ως χορηγός σε μία διοργάνωση που αποτελεί το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια. Θα είναι δίπλα στους δρομείς που θα συμμετέχουν, αλλά και στους μικρούς σκυταλοδρόμους που θα λάβουν μέρος στον παιδικό αγώνα, ως ο απόλυτος σύμμαχος τους, φροντίζοντας για την ενυδάτωση και αναζωογόνηση τους, δίνοντας τους την ενέργεια που χρειάζονται για να συνεχίσουν.

TRATA

Trata, η καρδιά μας χτυπάει στη θάλασσα! Πιστή στην υπόσχεση της, να προσφέρει τα πάντα γύρω από το ψάρι, η TRATA, δε σταματά να εξελίσσεται και να δημιουργεί υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για μεγαλύτερη ευκολία, θρεπτική αξία και γευστικό πλουραλισμό, και πάντα με σεβασμό στη βιοποικιλότητα και τη βιωσιμότητα του πλανήτη δε σταματά να παρουσιάζει πρωτοποριακές γευστικές προτάσεις.

Στην TRATA, όλα αυτά τα χρόνια, και από γενιά σε γενιά πρωταρχικό μέλημα είναι ο σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Έτσι, περήφανα, είναι μέρος του 7ου NFL Athens, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικό αγώνα.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνδυάζουμε τις πιο σύγχρονες εργαστηριακές υποδομές Επαγγελματικής Κατάρτισης, κορυφαίους επαγγελματίες – εκπαιδευτές και τη δυναμική σύνδεση με την αγορά εργασίας μέσω των Γραφείων Σταδιοδρομίας μας σε 8 μεγάλες ελληνικές πόλεις.

Η παρουσία μας σε Αθήνα -Σταδίου 26, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο εγγυάται την εκπαιδευτική και εργασιακή διασύνδεση της σπουδαστικής μας κοινότητας σε όλη την Ελλάδα.

Παραμένοντας ο τεχνολογικά πρωτοπόρος Εκπαιδευτικός Όμιλος και με μια διαδρομή 5 δεκαετιών, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αναβαθμίζει το θεσμό των ΙΕΚ, προσφέροντας, πρακτικές σπουδές, κατάρτιση και εξειδίκευση, με τις συνθήκες που κάθε νέος επαγγελματίας θα συναντήσει στην πραγματική αγορά σε 12 τομείς σπουδών και 95 ειδικότητες.

BAUSCH & LOMB

H Bausch & Lomb Ελλάδος είναι μια εταιρία που αναπτύσσει συνταγογραφούμενα και ΜΗΣΥΦΑ προϊόντα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής, για την οφθαλμολογία και την γενική υγεία σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο. Αναγνωρίζει την εταιρική, κοινωνική της ευθύνη και συμμετέχει ως Μεγάλος Υποστηρικτής στην διοργάνωση του No finish line, πάντα, με όραμα να στηρίζει την κοινωνία για μια καλύτερη ζωή και πραγματοποιεί προγράμματα κοινωνικής προσφοράς προς όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη φροντίδας.

BARILLA

Από το 1877 μέχρι και σήμερα, η Barilla, με ηγετική θέση παγκοσμίως στην παραγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας ζυμαρικών, φέρνει καθημερινά στο τραπέζι μας τις πιο γευστικές προτάσεις, με φροντίδα από το χωράφι ως το πιάτο!.

Η Barilla διαθέτει ζυμαρικά σε σχήματα για κάθε έμπνευση και δημιουργία, αλλά και σάλτσες από αυθεντικές Ιταλικές συνταγές. Στόχος της είναι να δημιουργεί κάθε μέρα νόστιμα, υγιεινά, ασφαλή και βιώσιμα προϊόντα, που μεταμορφώνουν κάθε πιάτο ζυμαρικών σε «Μία Κίνηση Αγάπης». Η προσεκτική επιλογή συστατικών, το στάδιο προετοιμασίας, η σωστή επεξεργασία, αλλά και η φροντίδα για την κοινωνία και το περιβάλλον, αποτελούν την υπόσχεση της Barilla να φέρνει γεύση και αγάπη σε κάθε τραπέζι.

Πραγματώνοντας με αφοσίωση τη δέσμευσή της για «Μια Κίνηση Αγάπης», μια κίνηση που αποτελεί βασικό πυλώνα της καρδιάς του brand, η Barilla στηρίζει έμπρακτα ενέργειες και δράσεις ουσιαστικής συνεισφοράς στην κοινωνία. Η Barilla συμμετέχει για ακόμα μία χρονιά στον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου στην Ελλάδα και γίνεται και φέτος χορηγός «ενέργειας» για τους δρομείς του 7ου No Finish Line Athens, μοιράζοντας γευστικές απολαύσεις με κορυφαίας ποιότητας ζυμαρικά.

Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1922, και κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Ελλήνων, προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Όντας μια πρωτοπόρος, αμιγώς ελληνική βιομηχανία τροφίμων, διαθέτει 4 εργοστάσια και 1 κέντρο Διανομής, απασχολώντας πάνω από 1.500 εργαζομένους.

Δραστηριοποιείται σε 5 κατηγορίες - Μπισκότα, Ψωμί, Αλμυρά & Κράκερ, Αρτοσκευάσματα, Μπάρες Δημητριακών – ηγείται της αγοράς των μπισκότων και των μπαρών, κατέχει ισχυρή θέση στον τομέα των αρτοσκευασμάτων και τη 2η θέση στην αγορά σε αξία στην κατηγορία του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις και τα προϊόντα της ταξιδεύουν σε περισσότερες από 61 χώρες και στις 5 ηπείρους, με αιχμή του δόρατος τα Caprice.

Η Εταιρεία συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του τόπου επενδύοντας, παρέχοντας θέσεις εργασίας και ενισχύοντας την ελληνική οικονομία και ανάπτυξη με κάθε δυνατό τρόπο. Παράλληλα, αποδεικνύει έμπρακτα μέσα από πρωτοβουλίες που εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας και προσφέρει χαμόγελα με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο αύριο.

ALGIDA

Με ιστορία 100 ετών και αμέτρητες στιγμές απόλαυσης και χαράς, η Algida διαθέτει αγαπημένες μάρκες παγωτού παγκοσμίως.

Το Magic ως συνώνυμο της απόλαυσης προσφέρει την απόλυτη γευστική εμπειρία με τις μοναδικές γεύσεις του, ενώ η υψηλή ποιότητα και η βιωσιμότητα είναι βασικά «συστατικά» της δημιουργίας των απολαυστικών παγωτών του.

Οι λαχταριστοί πύραυλοι Cornetto με το τραγανό χωνάκι και το χαρακτηριστικό σοκολατένιο τελείωμα, οι δροσιστικές γρανίτες Calippo και τόσα άλλα μας έχουν συντροφεύσει πολλά καλοκαίρια.

Επιπλέον, η υπόσχεσή της Algida για παγωτά "υπεύθυνα φτιαγμένα για τα παιδιά", αποτελεί δέσμευση ότι τα παιδικά παγωτά Algida παρασκευάζονται υπεύθυνα βάσει αυστηρών διατροφικών κριτηρίων. Η αποστολή μας από την αρχή ήταν να φέρουμε το χαμόγελο στα χείλη όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων. Το έχουμε πετύχει για περίπου 100 χρόνια - κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε για τουλάχιστον ακόμα εκατό.

ΦΙΞ ΑΝΕΥ

Η ΦΙΞ Άνευ διατηρεί αναλλοίωτη την αυθεντική γεύση μπύρας, χωρίς αλκοόλ & με μόλις 14 θερμίδες ανά 100ml. Με την ισορροπημένη πικράδα και με το εκλεπτυσμένο, ανθώδες μπουκέτο αρωμάτων της, στο οποίο κυριαρχεί το άρωμα της βύνης, αφήνει μια ολοκληρωμένη επίγευση μακράς διάρκειας και υπόσχεται απόλαυση άνευ προηγουμένου! Αποτελώντας μια διαφορετική πρόταση, για όλες εκείνες τις περιστάσεις που επιθυμούμε να απολαύσουμε τη γεύση του αγαπημένου μας ποτού, άνευ αλκοόλ!

ΜΟΧΥ

Τα Moxy Hotels, με περισσότερα από 60 ξενοδοχεία ανοιχτά στη Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία, προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική ξενοδοχειακή εμπειρία.Το Moxy Athens City άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Σταδίου, το τέλειο σημείο εκκίνησης για να ανακαλύψει ο επισκέπτης τα «θέλγητρα» της Αθήνας. Η εμπειρία Moxy Athens City ξεκινά από το εντελώς πρωτότυπο check in στη reception - Bar Moxy, με το signature cocktail καλωσορίσματος "Got Moxy".

Τα 200+1 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μοναδικά σχεδιασμένα και εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και φωτισμούς led που ενεργοποιούνται με την κίνηση, για μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα. Προσφέρουν φορητή συνδεσιμότητα που συμπληρώνεται με μεγάλες οθόνες HDTV και λειτουργία airplay.

Το Moxy Athens City σηματοδοτεί το ένατο άνοιγμα ξενοδοχείου της Marriott International στην Αθήνα.

ACS

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Μ.Α.Ε.Ε., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, διακινώντας πάνω από 60 εκατομμύρια αποστολές (courier και post) ετησίως. Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 750 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία) και πάνω από 3.000 εξειδικευμένους εργαζόμενους, ενώ έχει αναπτύξει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της.

Προσφέροντας πάνω από 40 χρόνια στις επιχειρήσεις, τα e-shops και τα νοικοκυριά όλης της χώρας πλήρεις, αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες με βασικό γνώμονα την καινοτομία και το Customer Experience, η εταιρεία διαφοροποιείται σημαντικά από τις υπόλοιπες εταιρείες ταχυμεταφορών, καθώς πραγματοποιεί συνεχείς επενδύσεις σε καινοτόμα συστήματα, υποδομές, αυτοματισμούς και νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες και λύσεις, για την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των Πελατών της.

Παράλληλα, στοχεύει διαρκώς στην ενίσχυση της κοινωνικής της συνεισφοράς, υλοποιώντας δράσεις μεγάλης εμβέλειας, που αποσκοπούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ευπαθών ομάδων και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

AVIS

Η Avis με ιστορία 60 χρόνων στην Ελλάδα, ηγείται με πάθος και αφοσίωση, επενδύοντας στη σύγχρονη αυτοκίνηση και στην ανάπτυξη καινοτόμων mobility υπηρεσιών. Με γνώμονα την άριστη εμπειρία του πελάτη προσφέρει νέες, προηγμένες λύσεις στην ενοικίαση και το leasing αυτοκινήτου, την πώληση μεταχειρισμένων οχημάτων, καθώς και νέες υπηρεσίες όπως η συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου Switch by Avis, που προσφέρουν την απόλυτη ευελιξία και απλοποιούν για όλους τη διαδικασία απόκτησης αυτοκινήτου.

FREZYDERM

Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Με γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει ασφαλή, ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα αποκλειστικά με πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας.

Με δραστικές συνθέσεις, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα, η καθημερινή περιποίηση με FREZYDERM γίνεται μία πραγματική απόλαυση.

Η FREZYDERM διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για βρέφη, παιδιά και ενήλικες: καθημερινή και εξειδικευμένη περιποίηση προσώπου, σώματος, μαλλιών, αντηλιακή προστασία, λύσεις στοματικής και ρινικής φροντίδας αλλά και η ειδικά σχεδιασμένη σειρά βρεφικής και παιδικής διατροφής, καθώς και συμπληρώματα διατροφής.

"ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ"

Τα βιολογικά πιστοποιημένα βότανά «Εν Ολύμπω» καλλιεργούνται στις υπώρειες του βουνού των Θεών με φυσικές μεθόδους, συλλέγονται με το χέρι και αποξηραίνονται παραδοσιακά.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες επεξεργασίας των προϊόντων μας , έτσι ώστε να σας προσφέρουμε καθημερινά….γεύση και άρωμα Ολύμπου.

MΠΕΓΝΗΣ CATERING

Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών, η δημιουργικότητα και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες είναι οι ουσιαστικές αξίες της Μπεγνής Catering. Στην πολυετή μας πορεία στο χώρο του catering, έχουμε μείνει σταθερά προσηλωμένοι σε αυτές τις αξίες, καθώς για εμάς η διοργάνωση κάθε απαιτητικής εκδήλωσης είναι συνυφασμένη με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών.

Στην Μπεγνής Catering μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί την εταιρική σας εκδήλωση. Η έμπειρη και πολύ καλά εκπαιδευμένη ομάδα μας θα φροντίσει τα πάντα. Θα συνθέσουμε το μενού σύμφωνα με τις γευστικές σας προτιμήσεις, το ύφος του event αλλά και τις ανάγκες του χώρου. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε τον χώρο που ταιριάζει στην δική σας εκδήλωση, μέσα από μία μεγάλη λίστα συνεργατών, ή και να τον διαμορφώσουμε ανάλογα με το θέμα της.

Εταιρική συνάντηση, συνέντευξη Τύπου, συνέδριο, εγκαίνια, παρουσίαση προϊόντος, cocktail party. Κάθε event είναι διαφορετικό. Όποιο και να είναι αυτό που σχεδιάζετε, εμείς είμαστε στη διάθεση σας για να το κάνουμε μοναδικό.

KINEO

Η Kineo, εταιρεία ευέλικτης ενοικίασης ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών, στηρίζει με χαρά τις διοργανωτικές ανάγκες του No Finish Line Athens με τα οχήματά της.

Με την Kineo, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις κάνουν τις μετακινήσεις τους καλύτερες καθημερινά, σε πάνω από 37 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Οι καθημερινές διαδρομές από και προς τη δουλειά, οι βόλτες, οι διανομές παραγγελιών μιας επιχείρησης, τα tours τουριστών σε πόλεις και νησιά, και πολλές ακόμα μετακινήσεις, γίνονται πιο ευχάριστα, ξεκούραστα, οικονομικά και οικολογικά με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι.

Η ενοικίαση των οχημάτων γίνεται μέσω μηνιαίας συνδρομής και ανανεώνεται για όσο επιθυμεί ο ιδιώτης/ η επιχείρηση, με δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή, χωρίς καθόλου δεσμεύσεις.

REGISTRATIONS