Γνωρίστε τους χορηγούς μας

Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί εταιρεία θεσμό στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά. Από την ίδρυσή της το 1891 έως και σήμερα, έχει σκοπό να προσφέρει στους ασφαλισμένους εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις, για να προστατεύουν ό,τι είναι σημαντικό για εκείνους, αλλά και να μπορούν να υποδέχονται την επόμενη μέρα τους με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Το όνομα της εταιρείας είναι διαχρονικά συνδεδεμένο με την ακεραιότητα και την αξιοπιστία, γεγονός που αποδεικνύεται από την προτίμηση πάνω από 1.7 εκατομμυρίων πελατών. Η στρατηγική της για την περιβαλλοντική, κοινωνική και εταιρική διακυβέρνηση αποτελεί μέρος ενός λειτουργικού μοντέλου με βασικό άξονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και κύριους στόχους την καινοτομία και την ευημερία. Η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών απαριθμώντας πάνω από 5.000 πιστοποιημένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα. Από τις 31.03.2022, η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί μέρος του επενδυτικού fund CVC Capital Partners’ Fund VII (CVC).

LIDL

Η Lidl Ελλάς δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1999. Σήμερα η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 6700 εργαζομένους, ενώ το δίκτυό της αριθμεί 230 καταστήματα και 5 υπερσύγχρονα εφοδιαστικά κέντρα. Συγκαταλέγεται για 6η συνεχή χρονιά στις «The Most Sustainable Companies in Greece», ενώ λαμβάνει για 8η συνεχόμενη χρονιά τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στη Lidl Ελλάς είμαστε υπερήφανοι γιατί χτίζουμε προοπτική για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μας, πάνω σε γερά, βιώσιμα θεμέλια. Το επιχειρηματικό ήθος είναι πηγή έμπνευσης για τις αξίες μας και η αλυσίδα ευθύνης γίνεται πράξη βιώσιμης ενδυνάμωσης για τους δικούς μας ανθρώπους, τους καταναλωτές, τους συνεργάτες μας. Η βιωσιμότητα για εμάς δεν είναι μια απλή διατύπωση, αλλά διαμορφώνει το επιχειρηματικό μας προφίλ και διατρέχει οριζόντια την καθημερινότητά μας. Κινούμαστε στην τροχιά μιας νέας στρατηγικής βιωσιμότητας, που αναπτύσσεται σε τρεις δυναμικούς άξονες: «Καλό για τον πλανήτη», «Καλό για τους ανθρώπους» και «Καλό για σένα» με τις επιμέρους δράσεις να διαχέονται σε έξι στρατηγικούς πυλώνες: την προστασία του κλίματος, τον σεβασμό της βιοποικιλότητας, τη διατήρηση των πόρων, το δίκαιο επιχειρείν, την προάσπιση της υγείας και τη συμμετοχή στον διάλογο. Είναι μια λειτουργική όσο και καινοτόμα προσέγγιση που μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε με βέλτιστες πρακτικές, στον κατάλληλο χρόνο, σε ποικίλες προκλήσεις. Προσαρμοζόμαστε γρήγορα, χτίζουμε αποτελεσματικότητα και παραμένουμε βιώσιμοι, εξωστρεφείς και ωφέλιμοι για το σύνολο.

ΖΑΓΟΡΙ

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ φτάνει σε όλους εμάς ακριβώς όπως το δημιούργησε η φύση μέσα στο αγνό και προστατευμένο περιβάλλον της οροσειράς της βόρειας Πίνδου. Μετά το μακρύ ταξίδι του στα υπόγεια πετρώματα όπου αποκτά φυσικά τη μοναδική σύστασή του, εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή χωρίς να μεσολαβεί σε κανένα στάδιο ανθρώπινος παράγοντας. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΖΑΓΟΡΙ” είναι αγνό προϊόν της φύσης, χωρίς καμία επεξεργασία ή πρόσθετα. Με αίσθημα βαθιάς κοινωνικής ευθύνης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ υποστηρίζει πάντα ενεργά διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, θα βρίσκεται στο 8ο No Finish Line Athens ως διακεκριμένος χορηγός ώστε να υποστηρίξει για μία ακόμη φορά ενεργά όλους τους δρομείς, μικρούς και μεγάλους, φροντίζοντας για την ενυδάτωσή και την αναζωογόνησή τους. Σε αυτόν τον τόπο το νερό το λέμε ΖΑΓΟΡΙ.

ANT1

Η τηλεόραση του ΑΝΤ1 αποτελεί τη ναυαρχίδα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Ιδρύθηκε το 1989 και από τότε μέχρι σήμερα έχει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου τηλεοπτικού τοπίου. Με ηγετική παρουσία, στρατηγικές επενδύσεις και καινοτόμες κινήσεις, ο ΑΝΤ1 έδωσε μια δυνατή πνοή στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης και έβαλε την προσωπική του σφραγίδα σε τηλεοπτικές προτάσεις που άνοιξαν νέους δρόμους στη μικρή οθόνη, δημιούργησαν τάσεις και καθιέρωσαν πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σήμερα στον τηλεοπτικό χώρο. Ο ρόλος που έπαιξε στη διαμόρφωση των ελληνικών media ήταν καθοριστικός. Έχοντας πάντα σαν πυξίδα τον τηλεθεατή και τις απαιτήσεις της νέας εποχής, καταθέτει από το 1989 μέχρι και σήμερα τις πιο πρωτοποριακές προτάσεις τις οποίες και υλοποιεί, με έμπνευση και τεχνογνωσία. Η τηλεόραση του ΑΝΤ1 χαράσσει νέους δρόμους στην ενημέρωση με έντονο αίσθημα της βαθιάς ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, για άμεση, ολοκληρωμένη και αντικειμενική ενημέρωση. Η ψυχαγωγία είναι από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ΑΝΤ1 η σπονδυλική στήλη του προγράμματός του. Όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό πρωτότυπα τηλεοπτικά προγράμματα υψηλής ποιότητας, αλλά και τα πιο επιτυχημένα διεθνή format. Ο ΑΝΤ1 στηρίζει έμπρακτα την ελληνική μυθοπλασία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την παραγωγή σειρών υψηλού επιπέδου. Η μυθοπλασία αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας του, καθώς σειρές του έχουν γίνει σημείο αναφοράς για τους τηλεθεατές, κατέρριψαν ρεκόρ μακροβιότητας και αναγέννησαν τη συγκεκριμένη τυπολογία προγράμματος στην ελληνική τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 είναι ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που μετέδωσε τη φωνή και την εικόνα της Ελλάδας στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και την Ευρώπη. Όλα αυτά τα χρόνια, ο ΑΝΤ1 εξελίσσεται, επεκτείνεται, περνά τα σύνορα της Ελλάδας και φτάνει σε κάθε άκρη του κόσμου, όπου υπάρχει ελληνισμός.

ΜΕΒΓΑΛ

Η καρδιά μας χτυπάει για Αγάπης Έργα. Η ΜΕΒΓΑΛ είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων. Βρίσκεται στην καρδιά της Μακεδονίας, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει συλλέγει την καλύτερη πρώτη ύλη από 504 φάρμες της περιοχής. 620 εργαζόμενοι φροντίζουν καθημερινά, ώστε τα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ να φτάνουν σε χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα και σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από το 1950 η εταιρεία υπογράφει περισσότερα από 430 προϊόντα, που έγιναν γνωστά για τις γεύσεις και τη διατροφική τους αξία, ενώ είναι πιστοποιημένα για την υψηλή τους ποιότητα. Η εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ δημιουργεί διαρκώς καλύτερους όρους για το περιβάλλον, ενώ παράλληλα οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας αποτυπώνονται γίνονται πράξη καθημερινά μέσα από το πρόγραμμα «Αγάπης Έργα»

Herbalife Nutrition

Η Herbalife (NYSE: HLF) είναι μια κορυφαία στον κόσμο εταιρεία υγείας και κοινότητα ευεξίας που από το 1980 αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων με σπουδαία προϊόντα διατροφής και προσφέρει στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της μια οικονομικά αποδοτική επιχειρηματική ευκαιρία. Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας, επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες από καινοτόμους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, που παρέχουν προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, εμπνέοντας τους πελάτες τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Η Herbalife Greece, μέσω της σειράς αθλητικής διατροφής Herbalife24, είναι «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας», υποστηρίζοντας τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και παραθλητών για διάκριση, ενώ παράλληλα χορηγεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη διάδοση του υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής και των αθλητικών ιδεωδών. Η Herbalife είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά.*.

ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Από το 1973 και επί 50 συναπτά έτη, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ αναδεικνύει την επιτυχημένη παρουσία της στην Ελληνική αγορά. Κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του Aftermarket Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων και Εξοπλισμού Συνεργείων, όπου διαθέτει μια ευρεία γκάμα για τα ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεάτικα οχήματα, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στον επαγγελματία. Με πανελλαδικό δίκτυο 26 καταστημάτων, έχει σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των συνεργατών της. Επενδύει διαρκώς σε ανθρώπινο δυναμικό και οι 600 εργαζόμενοί της διαθέτουν εξειδίκευση και εμπειρία, αφοσίωση στο κοινό όραμα και στις αξίες της και με συνεχή εκπαίδευση, αποτελούν το πολυτιμότερο αγαθό της. Παράλληλα, η εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς και το μέλλον της αυτοκίνησης, επενδύοντας στην τεχνική εκπαίδευση των συνεργατών της και συμμετέχοντας σε οργανισμούς παγκόσμιας εμβέλειας. Σύμφωνα πάντα με το όραμα και τις αξίες της, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ μέσω της ΕΚΕ σχετίζεται άμεσα με την έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης, έχει εθελοντικό χαρακτήρα δράσεων και προάγει την επιστημονική έρευνα.

Παπαδοπουλου

Η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1922, και κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Ελλήνων, καθώς καλύπτει καθημερινά τις διατροφικές ανάγκες των Ελλήνων, παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και δημιουργεί συνεχώς νέα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Όντας μια αμιγώς ελληνική βιομηχανία τροφίμων, διαθέτει 4 σύγχρονα εργοστάσια και 1 κέντρο Διανομής, απασχολώντας πάνω από 1.600 εργαζομένους. Δραστηριοποιείται σε 5 κατηγορίες - Μπισκότα, Ψωμί, Αλμυρά & Κράκερ, Αρτοσκευάσματα, Μπάρες Δημητριακών – ηγείται της αγοράς των μπισκότων και των μπαρών, κατέχει ισχυρή θέση στον τομέα των αρτοσκευασμάτων και τη 2η θέση στην αγορά σε αξία στην κατηγορία του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις και τα προϊόντα της ταξιδεύουν σε περισσότερες από 67 χώρες και στις 5 ηπείρους. Η Εταιρεία συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του τόπου επενδύοντας, παρέχοντας θέσεις εργασίας και ενισχύοντας την ελληνική οικονομία και ανάπτυξη με κάθε δυνατό τρόπο. Παράλληλα, αποδεικνύει έμπρακτα μέσα από πρωτοβουλίες που εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας και προσφέρει χαμόγελα με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο αύριο.

BARILLA

Από το 1877 μέχρι και σήμερα, η Barilla, με ηγετική θέση παγκοσμίως στην παραγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας ζυμαρικών, φέρνει καθημερινά στο τραπέζι μας τις πιο γευστικές προτάσεις, με φροντίδα από το χωράφι ως το πιάτο! Η Barilla διαθέτει ζυμαρικά σε σχήματα για κάθε έμπνευση και δημιουργία, αλλά και σάλτσες από αυθεντικές Ιταλικές συνταγές. Στόχος της είναι να δημιουργεί κάθε μέρα νόστιμα, υγιεινά, ασφαλή και βιώσιμα προϊόντα, που μεταμορφώνουν κάθε πιάτο ζυμαρικών σε «Μία Κίνηση Αγάπης». Η προσεκτική επιλογή συστατικών, το στάδιο προετοιμασίας, η σωστή επεξεργασία, αλλά και η φροντίδα για την κοινωνία και το περιβάλλον, αποτελούν την υπόσχεση της Barilla να φέρνει γεύση και αγάπη σε κάθε τραπέζι. Πραγματώνοντας με αφοσίωση τη δέσμευσή της για «Μια Κίνηση Αγάπης», μια κίνηση που αποτελεί βασικό πυλώνα της καρδιάς του brand, η Barilla στηρίζει έμπρακτα ενέργειες και δράσεις ουσιαστικής συνεισφοράς στην κοινωνία. Η Barilla συμμετέχει για ακόμα μία χρονιά στον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου στην Ελλάδα και γίνεται και φέτος χορηγός «ενέργειας» για τους δρομείς του 7ου No Finish Line Athens, μοιράζοντας γευστικές απολαύσεις με κορυφαίας ποιότητας ζυμαρικά.

ALGIDA

Με ιστορία 100 ετών και αμέτρητες στιγμές απόλαυσης και χαράς, η Algida διαθέτει αγαπημένες μάρκες παγωτού παγκοσμίως.

Το Magic ως συνώνυμο της απόλαυσης προσφέρει την απόλυτη γευστική εμπειρία με τις μοναδικές γεύσεις του, ενώ η υψηλή ποιότητα και η βιωσιμότητα είναι βασικά «συστατικά» της δημιουργίας των απολαυστικών παγωτών του.

Οι λαχταριστοί πύραυλοι Cornetto με το τραγανό χωνάκι και το χαρακτηριστικό σοκολατένιο τελείωμα, οι δροσιστικές γρανίτες Calippo και τόσα άλλα μας έχουν συντροφεύσει πολλά καλοκαίρια.

Επιπλέον, η υπόσχεσή της Algida για παγωτά "υπεύθυνα φτιαγμένα για τα παιδιά", αποτελεί δέσμευση ότι τα παιδικά παγωτά Algida παρασκευάζονται υπεύθυνα βάσει αυστηρών διατροφικών κριτηρίων. Η αποστολή μας από την αρχή ήταν να φέρουμε το χαμόγελο στα χείλη όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων. Το έχουμε πετύχει για περίπου 100 χρόνια - κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε για τουλάχιστον ακόμα εκατό.

ΦΙΞ ΑΝΕΥ

Η ΦΙΞ Άνευ διατηρεί αναλλοίωτη την αυθεντική γεύση μπύρας, χωρίς αλκοόλ & με μόλις 14 θερμίδες ανά 100ml. Με την ισορροπημένη πικράδα και με το εκλεπτυσμένο, ανθώδες μπουκέτο αρωμάτων της, στο οποίο κυριαρχεί το άρωμα της βύνης, αφήνει μια ολοκληρωμένη επίγευση μακράς διάρκειας και υπόσχεται απόλαυση άνευ προηγουμένου! Αποτελώντας μια διαφορετική πρόταση, για όλες εκείνες τις περιστάσεις που επιθυμούμε να απολαύσουμε τη γεύση του αγαπημένου μας ποτού, άνευ αλκοόλ!

Counterpain

H γνωστή, θερμαντική και αναλγητική κρέμα Counterpain, ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της πολυεθνικής εταιρίας Bausch & Lomb ανακουφίζοντας τους μυϊκούς πόνους των καταναλωτών για πάνω από 50 χρόνια. Η Bausch & Lomb Ελλάδος είναι μια εταιρία που αναπτύσσει συνταγογραφούμενα και ΜΗΣΥΦΑ προϊόντα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής, για την οφθαλμολογία και την γενική υγεία σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο. Αναγνωρίζοντας την εταιρική και κοινωνική της ευθύνη, συμμετέχει ως Μεγάλος Υποστηρικτής στη διοργάνωση του No finish line, πάντα, με όραμα να στηρίζει την κοινωνία για μια καλύτερη ζωή και πραγματοποιεί προγράμματα κοινωνικής προσφοράς προς όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη φροντίδας.

FREZYDERM

Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Με γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει ασφαλή, ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα αποκλειστικά με πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας.

Με δραστικές συνθέσεις, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα, η καθημερινή περιποίηση με FREZYDERM γίνεται μία πραγματική απόλαυση.

Η FREZYDERM διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για βρέφη, παιδιά και ενήλικες: καθημερινή και εξειδικευμένη περιποίηση προσώπου, σώματος, μαλλιών, αντηλιακή προστασία, λύσεις στοματικής και ρινικής φροντίδας αλλά και η ειδικά σχεδιασμένη σειρά βρεφικής και παιδικής διατροφής, καθώς και συμπληρώματα διατροφής.

VILLAGE CINEMAS

Η VILLAGE ROADSHOW GREECE, μέλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, εισήγαγε στην ελληνική αγορά το πρώτο multiplex το 1997. Από τότε προσφέρει αδιάλειπτα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και έχει γίνει συνώνυμο της κινηματογραφικής ψυχαγωγίας και της καινοτομίας στην Ελλάδα προβάλλοντας ταυτόχρονα στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας όλες τις σπουδαίες νέες ταινίες. Ανάμεσα στα σύγχρονα επιτεύγματά της είναι η έναρξη λειτουργίας της πρώτης αίθουσας Sphera στον κόσμο, η παρουσίαση και εν τέλει καθιέρωση πρωτοποριακών υπηρεσιών όπως το e-ticket και οι online αγορές προϊόντων κυλικείου καθώς και οι εξαιρετικά πετυχημένες Epic Movie Nights και το Village Family Club για όλη την οικογένεια. Η VILLAGE ROADSHOW GREECE επενδύει σταθερά σε υψηλής ποιότητας μοντέλα αιθουσών, όπως οι αίθουσες με καινοτόμο ήχο Dolby Atmos, οι απόλυτα premium αίθουσες Gold Class και οι αμιγώς οικογενειακές Vkids με τις καλύτερες νέες animation ταινίες παρέχοντας και τα πλέον γευστικά προϊόντα κυλικείου για την αναβάθμιση της συνολικής κινηματογραφικής εμπειρίας. Διαθέτει 62 σύγχρονης τεχνολογίας αίθουσες, μεταξύ των οποίων 5 αίθουσες με ήχο Dolby Atmos, 4 παιδικές αίθουσες Vkids, 1 αίθουσα Vmax Sphera με ειδικό light show, 2 αίθουσες Gold Class, 1 αίθουσα Comfort και έναν θερινό κινηματογράφο στη Θεσσαλονίκη. H απόλυτη κινηματογραφική ψυχαγωγία και κουλτούρα απαντάται μόνο στα Village Cinemas.

ΜΟΧΥ

Τα Moxy Hotels, με περισσότερα από 60 ξενοδοχεία ανοιχτά στη Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία, προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική ξενοδοχειακή εμπειρία.Το Moxy Athens City άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Σταδίου, το τέλειο σημείο εκκίνησης για να ανακαλύψει ο επισκέπτης τα «θέλγητρα» της Αθήνας. Η εμπειρία Moxy Athens City ξεκινά από το εντελώς πρωτότυπο check in στη reception - Bar Moxy, με το signature cocktail καλωσορίσματος "Got Moxy".

Τα 200+1 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μοναδικά σχεδιασμένα και εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και φωτισμούς led που ενεργοποιούνται με την κίνηση, για μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα. Προσφέρουν φορητή συνδεσιμότητα που συμπληρώνεται με μεγάλες οθόνες HDTV και λειτουργία airplay.

Το Moxy Athens City σηματοδοτεί το ένατο άνοιγμα ξενοδοχείου της Marriott International στην Αθήνα.

AVIS

Η Avis κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά μακροχρόνιας (Leasing) και βραχυχρόνιας (Rental) μίσθωσης, διαθέτοντας στόλο που υπερβαίνει τα 60.000 αυτοκίνητα και περισσότερους από 80 σταθμούς σε όλη τη χώρα. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960 με προσήλωσή στην καινοτομία, την ακεραιότητα και την ευθύνη ως θεμελιώδεις αξίες, επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη καινοτόμων και ανταγωνιστικών υπηρεσιών κινητικότητας που εξασφαλίζουν άριστη εμπειρία πελάτη, όπως το Switch by Avis και το Avis Easy Leasing. Οδηγώντας τις εξελίξεις, η Avis πρωτοπορεί στην ενεργειακή μετάβαση του κλάδου και συνεισφέρει ενεργά στην επίτευξη του στόχου μηδενικών εκπομπών ρύπων, αναβαθμίζοντας τον στόλο της με ηλεκτροκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα. Με συνεχείς επενδύσεις στη σύγχρονη αυτοκίνηση, η Avis εξελίσσεται συνεχώς, συνεκτιμώντας σε κάθε βήμα το κοινωνικό και περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

ACS

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Μ.Α.Ε.Ε., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, διακινώντας πάνω από 50 εκατομμύρια αποστολές (courier και post) ετησίως. Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 750 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία) και πάνω από 3.700 εξειδικευμένους εργαζόμενους, ενώ έχει αναπτύξει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της. Προσφέροντας πάνω από 43 χρόνια στις επιχειρήσεις, τα e-shops και τα νοικοκυριά όλης της χώρας πλήρεις, αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες με βασικό γνώμονα την καινοτομία και το Customer Experience, η εταιρεία διαφοροποιείται σημαντικά από τις υπόλοιπες εταιρείες ταχυμεταφορών, καθώς πραγματοποιεί συνεχείς επενδύσεις σε καινοτόμα συστήματα, υποδομές, αυτοματισμούς και νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες και λύσεις, για την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των Πελατών της.

"ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ"

Τα βιολογικά πιστοποιημένα βότανά «Εν Ολύμπω» καλλιεργούνται στις υπώρειες του βουνού των Θεών με φυσικές μεθόδους, συλλέγονται με το χέρι και αποξηραίνονται παραδοσιακά.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες επεξεργασίας των προϊόντων μας , έτσι ώστε να σας προσφέρουμε καθημερινά….γεύση και άρωμα Ολύμπου.

MΠΕΓΝΗΣ CATERING

Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών, η δημιουργικότητα και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες είναι οι ουσιαστικές αξίες της Μπεγνής Catering. Στην πολυετή μας πορεία στο χώρο του catering, έχουμε μείνει σταθερά προσηλωμένοι σε αυτές τις αξίες, καθώς για εμάς η διοργάνωση κάθε απαιτητικής εκδήλωσης είναι συνυφασμένη με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών.

Στην Μπεγνής Catering μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί την εταιρική σας εκδήλωση. Η έμπειρη και πολύ καλά εκπαιδευμένη ομάδα μας θα φροντίσει τα πάντα. Θα συνθέσουμε το μενού σύμφωνα με τις γευστικές σας προτιμήσεις, το ύφος του event αλλά και τις ανάγκες του χώρου. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε τον χώρο που ταιριάζει στην δική σας εκδήλωση, μέσα από μία μεγάλη λίστα συνεργατών, ή και να τον διαμορφώσουμε ανάλογα με το θέμα της.

Εταιρική συνάντηση, συνέντευξη Τύπου, συνέδριο, εγκαίνια, παρουσίαση προϊόντος, cocktail party. Κάθε event είναι διαφορετικό. Όποιο και να είναι αυτό που σχεδιάζετε, εμείς είμαστε στη διάθεση σας για να το κάνουμε μοναδικό.

InstaRide

Το instaride, εταιρεία ευέλικτης ενοικίασης ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών, στηρίζει με χαρά τις διοργανωτικές ανάγκες του No Finish Line Athens με τα οχήματά του. Με το instaride, ιδιώτες και επιχειρήσεις κάνουν τις μετακινήσεις τους καλύτερες καθημερινά, σε πάνω από 37 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Οι καθημερινές διαδρομές από και προς τη δουλειά, οι βόλτες, οι διανομές παραγγελιών μιας επιχείρησης, τα tours τουριστών σε πόλεις και νησιά, και πολλές ακόμα μετακινήσεις, γίνονται πιο ευχάριστα, ξεκούραστα, οικονομικά και οικολογικά με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι. Η ενοικίαση των οχημάτων γίνεται μέσω μηνιαίας συνδρομής και ανανεώνεται για όσο επιθυμεί ο ιδιώτης/ η επιχείρηση, με δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή, χωρίς καθόλου δεσμεύσεις.

EASY 97.2

O easy 97.2 είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας που ξέρει να σε… «χαλαρώνει» καθημερινά. Το πρόγραμμα του easy 97.2 περιλαμβάνει αγαπημένη μουσική και έγκυρη ενημέρωση. Στους 97.2, η καλύτερη μουσική και η επικαιρότητα κάνουν τον τέλειο συνδυασμό και συνθέτουν το πιο σύγχρονο ραδιόφωνο της Αθήνας! Κάθε πρωί στις 6:30, ακούμε “easy breakfast” με την Μαρία Κωνσταντάκη με τον Στάθη Χριστοφορίδη, στις 10:00 τη Δέσποινα Κρητικού, τον Κωστή Λυμπερόπουλο στις 14:00, την Μαρία Φραγκάκη στις 18:00, την Πολυρήνα Στάϊκου τα Σαββατοκύριακα στις 10:00 και τη Ζωή Κυριακού κάθε Κυριακή βράδυ στις 22:00. Οι αγαπημένες μας επιτυχίες από τα 80’s και τα 90’s παίζουν δυνατά στον easy, κάθε Σάββατο 9 με 12 το βράδυ, με το “easy Party Mix”Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά ενημερωτικό magazinο και δελτία ειδήσεων με τα τελευταία νέα αλλά και όλη τη διεθνή επικαιρότητα με την Kωνσταντίνα Κεφαλληνού και τον Γιώργο Μαστή. Μένουμε συντονισμένοι στον easy 97.2, τον σταθμό που μας χαλαρώνει!
REGISTRATIONS