Γνωρίστε τους χορηγούς μας

Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική, από την πρώτη μέρα της ίδρυσή της, υπηρετεί με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό της όραμα που καθορίζει κάθε της δραστηριότητα. Στα 130 χρόνια λειτουργίας της, στέκεται πάντα με διακριτικότητα δίπλα στο κοινωνικό σύνολο, υποστηρίζοντας δράσεις και φορείς που προσφέρουν σημαντικό έργο σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και σε τομείς του περιβάλλοντος, της επιστήμης, της τέχνης και του αθλητισμού.

ANTENNA GROUP

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ είναι ένας κορυφαίος πολυεθνικός οργανισμός media, περιεχομένου, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, και διατηρεί ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο διεθνών media assets σε διάφορες πλατφόρμες (Τηλεόραση, ΟΤΤ, Ραδιόφωνο, Ψηφιακά Μέσα, Μουσική, Εκδόσεις και Εκπαίδευση) σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία.

Ο Όμιλος ANTENNA επένδυσε στις εταιρίες Facebook, Twitter και Spotify από τα πρώτα τους χρόνια. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατέχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο επενδύσεων σε media, που περιλαμβάνουν την επενδυτική τράπεζα και fund, Raine Group, τον μεγαλύτερο όμιλο media για νέους στον κόσμο, Vice Media, την εμβληματική εταιρία τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών στο Hollywood, Imagine Entertainment, καθώς και 31 κανάλια και 3 συνδρομητικές ψηφιακές πλατφόρμες.

Με ένα παγκόσμιο κοινό που ξεπερνάει τα 150 εκατομμύρια, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίζει να επεκτείνεται σε νέες αγορές, νέες τεχνολογίες και media.

ΤΡΑΤΑ

Η καρδιά μας χτυπάει στην θάλασσα...Πιστή στην υπόσχεση της, να προσφέρει τα πάντα γύρω από το ψάρι, η TRATA, δε σταματά να εξελίσσεται και να δημιουργεί υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για μεγαλύτερη ευκολία, θρεπτική αξία και γευστικό πλουραλισμό, και πάντα με σεβασμό στη βιοποικιλότητα και τη βιωσιμότητα του πλανήτη δε σταματά να παρουσιάζει πρωτοποριακές γευστικές προτάσεις.

Στην TRATA, όλα αυτά τα χρόνια, και από γενιά σε γενιά πρωταρχικό μέλημα είναι ο σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Έτσι, περήφανα, είναι μέρος του 6ουNFL Athens, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικό αγώνα.

Herbalife Nutrition

H Herbalife Nutrition είναι μια παγκόσμια εταιρεία διατροφής, που από το 1980 έχει ως στόχο να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων και η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω της παραγωγής και πώλησης προϊόντων διατροφής, που διακρίνονται για την υπέροχη γεύση τους και το επιστημονικό τους υπόβαθρο και βοηθούν τους ανθρώπους να κατακτήσουν την κατάλληλη ισορροπία μιας υγιεινής διατροφής. H Herbalife Nutrition είναι No #1 εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά. *

H Herbalife Nutrition προσφέρει υψηλής ποιότητας, επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες από καινοτόμα Ανεξάρτητα Μέλη, που παρέχουν προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, εμπνέοντας τους πελάτες τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Επίσης, το ίδρυμα Herbalife Nutrition Foundation (HNF) δεσμεύεται για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων και των κοινοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο και αποτελεί καίριο παράγοντα του προγράμματος Nutrition for Zero Hunger.

*Πηγή: Euromonitor International, Consumer Health, έκδοση 2022, σύμφωνα με τον ορισμό των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής, % μερίδιο GBO σε συνδυαστικές πωλήσεις λιανικής σε αξία RSP, δεδομένα 2021

LIDL

Η Lidl Ελλάς δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1999. Σήμερα απασχολεί περισσότερους από 6600 εργαζομένους, ενώ το δίκτυό της αριθμεί 229 καταστήματα και 5 υπερσύγχρονα εφοδιαστικά κέντρα.

Συγκαταλέγεται για 5η συνεχή χρονιά στις «The Most Sustainable Companies in Greece», ενώ λαμβάνει για 6η συνεχόμενη χρονιά τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΖΑΓΟΡΙ

Με αίσθημα βαθιάς κοινωνικής ευθύνης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ υποστηρίζει πάντα ενεργά διοργανώσεις που προάγουν το αθλητικό και κοινωνικό ιδεώδες.

Το ΖΑΓΟΡΙ θα βρίσκεται στο 6ο No Finish Line Athens, ως χορηγός σε μία διοργάνωση που αποτελεί το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια. Θα είναι δίπλα στους δρομείς που θα συμμετέχουν, αλλά και στους μικρούς σκυταλοδρόμους που θα λάβουν μέρος στον παιδικό αγώνα, ως ο απόλυτος σύμμαχος τους, φροντίζοντας για την ενυδάτωση και αναζωογόνηση τους, δίνοντας τους την ενέργεια που χρειάζονται για να συνεχίσουν.

NUII

Το παγωτό Nuii, μέσα από απολαυστικούς συνδυασμούς, έρχεται να σας ταξιδέψει σε πρωτότυπους προορισμούς όπως η Αυστραλία , η Ιάβα ή η Νέα Υόρκη. Δημιουργούμε μια υψηλής ποιότητας, απολαυστική εμπειρία παγωτού, που προέρχεται από τα ταξίδια μας ανά τον κόσμο, για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία για περιπέτεια.

Κάθε συστατικό που χρησιμοποιούμε, επιλέγεται προσεκτικά, για να προκαλέσει έντονα το συναίσθημα της περιπέτειας και της ανακάλυψης. Είστε έτοιμοι, λοιπόν, να επιλέξετε την επόμενη σας περιπέτεια.

ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Από το 1973, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ αναδεικνύει την επιτυχημένη παρουσία της στην Ελληνική αγορά. Κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του Aftermarket Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων και Εξοπλισμού Συνεργείων, όπου διαθέτει μια ευρεία γκάμα για τα ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεάτικα οχήματα.

Με πανελλαδικό δίκτυο 25 καταστημάτων, έχει σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των συνεργατών της.Επενδύει διαρκώς σε ανθρώπινο δυναμικό και οι 507 εργαζόμενοί της κατέχοντας εξειδίκευση και εμπειρία, αφοσίωση στο κοινό όραμα και στις αξίες της και με συνεχή εκπαίδευση, αποτελούν το πολυτιμότερο αγαθό της.

Παράλληλα, εξελίσσεται συνεχώς σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς και το μέλλον της αυτοκίνησης, επενδύοντας στην τεχνική εκπαίδευση των συνεργατών της και συμμετέχοντας σε οργανισμούς παγκόσμιας εμβέλειας.Σύμφωνα πάντα με το όραμα και τις αξίες της, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ μέσω της ΕΚΕ σχετίζεται άμεσα με την έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης, έχει εθελοντικό χαρακτήρα δράσεων και προάγει την επιστημονική έρευνα.

SKY express

H SKY express, μέλος της ERA είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία. Kαλύπτει το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού (34 προορισμοί), ενώ έχει σημειώσει δυναμική είσοδο σε διεθνείς αγορές, πετώντας σε Ελλάδα, Κύπρο, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Δανία, Ρουμανία, Ολλανδία, Εσθονία και Πορτογαλία.

Τον τελευταίο χρόνο προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση καινούργιων Airbus A320neo (x6) και ATR 72-600 (x6), πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στις αερομεταφορές παγκοσμίως.

Με τα νέα της αεροσκάφη, η SKY express διαθέτει τον νεότερο και πράσινο στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο περιβαλλοντικά φιλικούς σε όλη την Ευρώπη.

ΜΟΧΥ

Τα Moxy Hotels, με περισσότερα από 60 ξενοδοχεία ανοιχτά στη Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία, προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική ξενοδοχειακή εμπειρία.Το Moxy Athens City άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Σταδίου, το τέλειο σημείο εκκίνησης για να ανακαλύψει ο επισκέπτης τα «θέλγητρα» της Αθήνας. Η εμπειρία Moxy Athens City ξεκινά από το εντελώς πρωτότυπο check in στη reception - Bar Moxy, με το signature cocktail καλωσορίσματος "Got Moxy".

Τα 200+1 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μοναδικά σχεδιασμένα και εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και φωτισμούς led που ενεργοποιούνται με την κίνηση, για μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα. Προσφέρουν φορητή συνδεσιμότητα που συμπληρώνεται με μεγάλες οθόνες HDTV και λειτουργία airplay.

Το Moxy Athens City σηματοδοτεί το ένατο άνοιγμα ξενοδοχείου της Marriott International στην Αθήνα.

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική

Στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας. Με έμπειρους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και μοντέρνες εγκαταστάσεις, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική αποτελεί την πρώτη επιλογή στην κορυφαία φροντίδα για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ «δίπλα σας» στηρίζουμε χορηγικά αθλητικές ομάδες, αθλητικές οργανώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και δράσεις στις οποίες συμμετέχει η ομάδα εθελοντισμού του προγράμματος. Φροντίζουμε για την ασφάλεια των συμμετεχόντων σε αθλητικά δρώμενα με την παροχή ιατρικής και νοσηλευτικής κάλυψης διαθέτοντας επανδρωμένο ασθενοφόρο. Επίσης, η IASO Running Team συμμετέχει ενεργά σε επίσημες αθλητικές διοργανώσεις.

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική δίνει το παρών στο No Finish Line Athens 2022 και σας προτρέπει να τρέξετε όσο θέλετε. Γιατί όταν ο προορισμός είναι η Υγεία το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική δείχνει το δρόμο!

BEE CERA

Η BEE CERA δημιουργεί φυσικά καλλυντικά με κερί μέλισσας, εμπνευσμένα από τη μητέρα φύση, με έμφαση στην τεχνογνωσία, την καινοτομία και την ποιότητα.

Τα καινοτόμα σκευάσματά μας συνδυάζουν αριστοτεχνικά την παραδοσιακή κοσμετολογία με τις σύγχρονες τεχνικές. Περιέχουν δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης και υψηλής τεχνολογίας, όπως το νερό από υδατικά αποστάγματα φυτών, τα φυτικά έλαια και βούτυρα, τα εκχυλίσματα βοτάνων και τα αιθέρια έλαια.

Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προστασίας και φροντίδας για ένα όμορφο, υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα.

IEK AΛΦΑ

Με αφετηρία την πεποίθηση ότι η επένδυση στη Γνώση είναι το θεμέλιο της ανάπτυξης και της προαγωγής του Πολιτισμού, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Ηγείται & Πρωτοπορεί στον χώρο της ιδιωτικής μετα-λυκειακής εκπαίδευσης σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, αποτελώντας την κορυφαία επιλογή σπουδών σε 19 Τομείς & 95 ειδικότητες.

Με όραμα για το μέλλον και συνέπεια απέναντι στους χιλιάδες σπουδαστές που το εμπιστεύονται, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας, γιατί διασφαλίζει τη διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας και υπογράφει την επαγγελματική τους επιτυχία!

Βασική φιλοσοφία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι η Ποιότητα στην Εκπαίδευση, με στόχο την ανάδειξη νέων επαγγελματιών, οι οποίοι διαθέτουν περισσότερα εφόδια και εμφανές συγκριτικό πλεονέκτημα επαγγελματικής κατάρτισης, προκειμένου να απορροφώνται άμεσα από την αγορά εργασίας και να ανελίσσονται στις υψηλότερες βαθμίδες του επαγγελματικού στίβου.

"ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ"

Τα βιολογικά πιστοποιημένα βότανά «Εν Ολύμπω» καλλιεργούνται στις υπώρειες του βουνού των Θεών με φυσικές μεθόδους, συλλέγονται με το χέρι και αποξηραίνονται παραδοσιακά.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες επεξεργασίας των προϊόντων μας , έτσι ώστε να σας προσφέρουμε καθημερινά….γεύση και άρωμα Ολύμπου.

MΠΕΓΝΗΣ CATERING

Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών, η δημιουργικότητα και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες είναι οι ουσιαστικές αξίες της Μπεγνής Catering. Στην πολυετή μας πορεία στο χώρο του catering, έχουμε μείνει σταθερά προσηλωμένοι σε αυτές τις αξίες, καθώς για εμάς η διοργάνωση κάθε απαιτητικής εκδήλωσης είναι συνυφασμένη με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών.

Στην Μπεγνής Catering μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί την εταιρική σας εκδήλωση. Η έμπειρη και πολύ καλά εκπαιδευμένη ομάδα μας θα φροντίσει τα πάντα. Θα συνθέσουμε το μενού σύμφωνα με τις γευστικές σας προτιμήσεις, το ύφος του event αλλά και τις ανάγκες του χώρου. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε τον χώρο που ταιριάζει στην δική σας εκδήλωση, μέσα από μία μεγάλη λίστα συνεργατών, ή και να τον διαμορφώσουμε ανάλογα με το θέμα της.

Εταιρική συνάντηση, συνέντευξη Τύπου, συνέδριο, εγκαίνια, παρουσίαση προϊόντος, cocktail party. Κάθε event είναι διαφορετικό. Όποιο και να είναι αυτό που σχεδιάζετε, εμείς είμαστε στη διάθεση σας για να το κάνουμε μοναδικό.

ACS

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Μ.Α.Ε.Ε., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, διακινώντας πάνω από 64 εκατομμύρια αποστολές (courier και post) ετησίως. Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 600 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία) και πάνω από 3.000 εξειδικευμένους εργαζόμενους, ενώ έχει αναπτύξει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της.

Προσφέροντας πάνω από 40 χρόνια στις επιχειρήσεις, τα e-shops και τα νοικοκυριά όλης της χώρας πλήρεις, αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες με βασικό γνώμονα την καινοτομία και το Customer Experience, η εταιρεία διαφοροποιείται σημαντικά από τις υπόλοιπες εταιρείες ταχυμεταφορών, καθώς πραγματοποιεί συνεχείς επενδύσεις σε καινοτόμα συστήματα, υποδομές, αυτοματισμούς και νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες και λύσεις, για την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των Πελατών της.

Παράλληλα, στοχεύει διαρκώς στην ενίσχυση της κοινωνικής της συνεισφοράς, υλοποιώντας δράσεις μεγάλης εμβέλειας, που αποσκοπούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ευπαθών ομάδων και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

REGISTRATIONS