Το ΚΠΙΣΝ

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή το μεγάλο και ένθερμο υποστηρικτή έλευσης του No Finish Line στην Ελλάδα. Ένας σημαντικός λόγος ήταν και η πολυετής ταύτιση του Ιδρύματος με το No Finish Line Monaco, του οποίου είναι εκ των μεγάλων δωρητών.

Η αντίστοιχη ταύτιση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με το No Finish Line Athens, έφερε τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης και στην Ελλάδα, της οποίας ήταν και ο μεγάλος δωρητής του NFL Athens 2017, του πρώτου διεθνούς εμβέλειας γεγονότος που φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Έχοντας παραδοθεί στην ελληνική κοινωνία το 2017 ως δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αποτελεί ένα μοναδικό πολιτιστικό, πνευματικό, ψυχαγωγικό και αθλητικό χώρο διεθνώς, ο οποίος είναι πλέον ταυτισμένος με το No Finish Line Athens αποτελώντας το σταθερό χώρο τέλεσής του.

Κάθε χρόνο και για μία εβδομάδα στο τέλος του Απριλίου, η καρδιά του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα διεθνώς χτυπά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, προσελκύοντας στους χώρους του περισσότερους από 100,000 επισκέπτες, οι οποίοι έχουν μία μοναδική ευκαιρία να συνδιάσουν με μία δράση φιλανθρωπία, ψυχαγωγία και άθληση. 

REGISTRATIONS