Νυχτερινός Μαραθώνιος

Ο μαραθώνιος αγώνας του NFL Athens θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά την Παρασκευή 12 Απριλίου και με ώρα έναρξης 19:00 λίγο πρίν τη δύση του ηλίου στο Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα είναι ο πρώτος νυχτερινός μαραθώνιος αγώνας δρόμου 42,195μ. στην Ελλάδα.

Για λόγους ασφαλείας ορίστηκε ως ανώτατο όριο τα 300 άτομα και θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές. Δικαίωμα συμμετοχής στον κλασικό μαραθώνιο έχουν μόνο όσοι είναι 16 ετών και άνω την ημέρα του αγώνα, ενώ έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες έχουν εξοφληθεί έως την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 ή οι πρώτες 300 συμμετοχές σε περίπτωση που καλυφθούν όλες οι θέσεις πρίν την καταληκτκή ημερομηνία.

Το κόστος συμμετοχής στον κλασικό μαραθώνιο είναι δεκαπέντε (15) ευρώ και θα υπάρξει γενική κατάταξη με ειδικά έπαθλα για τους τρείς πρώτους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, καθώς επίσης και στις ειδικές κατατάξεις και απονομές επάθλων στους πρώτους άνδρες και γυναίκες των ακόλουθων κατηγοριών: -45 ετών, +45 ετών.

MARATHON RACE (42,195m)

  • 15 ευρώ το άτομο από +16 ετών για συμμετοχή στο νυχτερινό μαραθώνιο αγώνα: αριθμός bib με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό μετάλλιο, αναμνηστικό μπλουζάκι, σακουλάκι πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα, ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, 24 ώρες ενυδάτωση και τροφοδοσία.

Ø  Aπονομή επάθλων στους τρείς πρώτους  και τις τρείς πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης του κλασικού μαραθωνίου, καθώς επίσης και στον πρώτο άνδρα και στην πρώτη γυναίκα κάθε κατηγορίας (-45, +45).

REGISTRATIONS