Κύριος Αγώνας Ομάδων 90 ωρών

Η εκκίνηση του 3ου “NO FINISH LINE” της Αθήνας είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 10 Απριλίου ώρα 19:00 και η λήξη του μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 14 Απριλίου ώρα 13:00.

Στον 90ωρο Φιλανθρωπικό Αγώνα / Charity Race όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και ημέρες θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.

Στο ”NO FINISH LINE” οι ομάδες υποστήριξης παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για ειδική κατηγορία που έχει κοινωνικό αλλά και αγωνιστικό χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων, που δημιουργούνται από εταιρείες, οργανισμούς, ιδρύματα, πρεσβείες, οργανώσεις, συλλόγους και σχολεία, από μικρούς 1 έτους έως μεγάλους 101 ετών!

Για δημιουργία ομάδας υποστήριξης με προβολή επωνυμίας και λογοτύπηση στον αριθμό (bib number), απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα όσον αφορά τις εταιρείες, τους οργανισμούς, τις πρεσβείες, τις οργανώσεις, τους αθλητικούς-πολιτιστικούς-κοινωνικούς συλλόγους και τουλάχιστον 30 άτομα όσον αφορά τα σχολεία (δημοτικά, γυμνάσια-λύκεια).

Κάθε εταιρεία, οργανισμός, σύλλογος, σχολείο, μπορεί να δημιουργήσει απεριόριστο αριθμό ομάδων αν το επιθυμεί, ενώ την Κυριακή με την ολοκλήρωση του NFL Athens θα ακολουθήσουν βραβεύσεις στις ομάδες με τα περισσότερα χιλιόμετρα και προσφορά, τόσο με βάση την κατάταξη (οι τρείς πρώτες ομάδες της γενικής κατάταξης) όσο και τις αριθμητικές ή ηλικιακές κατηγορίες (η πρώτη ομάδα κάθε κατηγορίας).

Εγγραφές των ομάδων υποστήριξης γίνονται δεκτές από τις 6 Ιανουαρίου έως τις 26 Μαρτίου 2019, με αποστολή αιτήματος από προκαθορισμένο εκπρόσωπο κάθε ομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] υπόψη Μαίρης Τσιγκοπούλου, υπεύθυνης ενημέρωσης, προώθησης, δημιουργίας και συντονισμού των ομάδων υποστήριξης.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο υπεύθυνος της ομάδας οφείλει να έχει εξασφαλίσει την συναίνεση των συμμετεχόντων περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους (Οι συμμετέχοντες αποδέχονται απόλυτα ότι συμμετέχουν στον αγώνα με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίον της διοργάνωσης για τυχόν σωματική βλάβη, από οποιαδήποτε αιτία στη διάρκεια του αγώνα ή αμέσως μετά από το τέλος του. Αποδέχονται και συναινούν επίσης την ελεύθερη χρήση του ονόματος / εικόνας τους από τα ΜΜΕ, τους διοργανωτές, και τους χορηγούς της διοργάνωσης για προωθητικούς λόγους).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (+1 έτους)

Εταιρείες, Οργανισμοί, Ιδρύματα

 • Α’ Κατηγορία – από 15 έως 29 άτομα
 • Β’ Κατηγορία – από 30 έως 59 άτομα
 • Γ’ Κατηγορία – από 60 έως 119 άτομα
 • Δ’ Κατηγορία – από 120 άτομα και πάνω

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (+1 έτους)

Πρεσβείες, Οργανώσεις

 • Α’ Κατηγορία – από 15 άτομα και πάνω

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (+1 έτους)

Αθλητικοί, Πολιτιστικοί, Κοινωνικοί

 • Α’ Κατηγορία – από 15 έως 29 άτομα
 • Β’ Κατηγορία – από 30 έως 59 άτομα
 • Γ’ Κατηγορία – από 60 άτομα και πάνω

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (7-18 ετών)

Δημοτικά (7-12 ετών), Γυμνάσια-Λύκεια (13-18 ετών)

 • Α’ Κατηγορία – από 30 έως 59 άτομα
 • Β’ Κατηγορία – από 60 έως 119 άτομα
 • Γ’ Κατηγορία – από 120 άτομα και πάνω

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • 15 ευρώ το άτομο (+1 έτους) για ομάδες εταιρειών-οργανισμών-διεθνών ομάδων (προερχόμενες εκτός Ελλάδας) με προβολή του λογότυπου ή της ονομασίας τους στον αριθμό bib και posts στις social πλατφόρμες της διοργάνωσης: αριθμός bib με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό μπλουζάκι, σακουλάκι πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα, ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, 90 ώρες ενυδάτωση και τροφοδοσία, αναμνηστικό μετάλλιο για την ομάδα, αναμνηστικό έντυπο δίπλωμα για την ομάδα.
 • 10 ευρώ το άτομο (+1 έτους) για ομάδες χορηγών-υποστηρικτών-συνεργατών του αγώνα με προβολή του λογότυπου τους στον αριθμό bib και posts στις social πλατφόρμες της διοργάνωσης: αριθμός bib με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό μπλουζάκι, σακουλάκι πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα, ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, 90 ώρες ενυδάτωση και τροφοδοσία, αναμνηστικό μετάλλιο για την ομάδα, αναμνηστικό έντυπο δίπλωμα για την ομάδα.

o   Aπονομή επάθλων στις τρείς πρώτες ομάδες της γενικής κατάταξης, καθώς επίσης και στην πρώτη ομάδα κάθε κατηγορίας (15-29, 30-59, 60-119, +120 ατόμων) του 90ωρου εταιρειών-οργανισμών-διεθνών ομάδων-χορηγών-υποστηρικτών-συνεργατών.

 • 7 ευρώ το άτομο (+1 έτους) για ομάδες αθλητικών-πολιτιστικών-κοινωνικών συλλόγων με προβολή του λογότυπου ή της ονομασίας τους στον αριθμό bib και στις social πλατφόρμες της διοργάνωσης: αριθμός bib με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό μπλουζάκι, σακουλάκι πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα, ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, 90 ώρες ενυδάτωση και τροφοδοσία, αναμνηστικό μετάλλιο για την ομάδα, αναμνηστικό έντυπο δίπλωμα για την ομάδα.

o   Απονομή επάθλου στην πρώτη ομάδα κάθε κατηγορίας (15-29, 30-59, +60 ατόμων) του 90ωρου αθλητικών-πολιτιστικών-κοινωνικών συλλόγων.

 • 7 ευρώ το άτομο (δημοτικό 7-12 ετών, γυμνάσιο-λύκειο 13-18 ετών) για ομάδες μαθητών σχολείων, με προβολή του λογότυπου ή της ονομασίας τους στον αριθμό bib και στις social πλατφόρμες της διοργάνωσης: αριθμός bib με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό μπλουζάκι, σακουλάκι πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα, ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, 90 ώρες ενυδάτωση και τροφοδοσία, αναμνηστικό μετάλλιο για την ομάδα, αναμνηστικό έντυπο δίπλωμα για την ομάδα.

o   Απονομή επάθλου στην πρώτη ομάδα κάθε κατηγορίας (30-59, 60-119, +120 ατόμων) του 90ωρου δημοτικών σχολείων και γυμνασίων-λυκείων αντίστοιχα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όποια ομάδα επιθυμεί έκδοση τιμολογίου από την διοργάνωση, θα πρέπει πέραν του αντιτίμου συμμετοχής να καταβάλει και τον προβλεπόμενο ΦΠΑ ( 24%).

REGISTRATIONS